Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε με μπικίνι και φαίνεται πως «έπιασαν τόπο» οι κοιλιακοί

Δέσποινα Βανδή
Instagram

Η Δέσποινα Βανδή μας στέλνει χαιρετίσματα από την Κρήτη μέσα από την υπέροχη πισίνα της! Δες τις φωτογραφίες της

Στην Κρήτη περνάει τις ημέρες αυτές η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τη Μελίνα αλλά και καλούς φίλους της. Η τραγουδίστρια τα τελευταία δύο χρόνια, από τότε δηλαδή που είναι μαζί με τον ηθοποιό, ταξιδεύει αρκετά συχνά στο νησί και ξεκουράζεται. Έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία τόσο στους ανθρώπους του νησιού όσο και στα μέρη.

Η τραγουδίστρια θέλησε σήμερα να μας θυμίσει πως αδίκως ακυρώναμε τη μία προπόνηση γυμναστικής μετά την άλλη καθώς τα σώμα κόποις κτώνται. Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε με το μπικίνι της στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου μένει και φυσικά θαυμάσαμε το υπέροχο κορμί της. Ούτε μια ατέλεια δεν μπορούμε να βρούμε.

Βέβαια κάπου εδώ να πούμε πως είναι λάτρης της γυμναστικής και της καλής διατροφής. Η ίδια ανέβαζε, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, διάφορα βίντεο από τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο και φυσικά φροντίζει με τη μαγειρική της να τρέφεται υγιεινά.

Καμάρωσε, λοιπόν, τη Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή

Instagram

Δέσποινα Βανδή

Instagram

Δέσποινα Βανδή

Instagram

Δέσποινα Βανδή

Instagram

Δέσποινα Βανδή: «Δε Με Ενδιαφέρει Να Αλλάξω Κάτι Στην Εξωτερική Μου Εμφάνιση. Με Αγαπάω»

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή και ξεκαθάρισε πως για εκείνη σημασία έχουν οι επιθυμίες των παιδιών της και όχι τα όνειρα που κάνει η ίδια γι’ αυτά. Τόνισε, επίσης, πως δε διαχωρίζει τον έρωτα από την αγάπη καθώς είναι δυο συναισθήματα που βιώνει ταυτόχρονα, και εξήγησε πως έχει μάθει να μη δίνει σημασία σε κακεντρεχή σχόλια.

Πάντα προστάτευες την οικογένειά σου, τα παιδιά σου, ως μια μαμά που ξέρει άριστα να διαφυλάσσει τη ζωή και το μεγάλωμά τους. Τώρα που τα δυο σου παιδιά έχουν μεγαλώσει, πως αντιμετωπίζουν τα αδιάκριτα, κάποιες φορές, φλας της δημοσιότητας, δεδομένου ότι δύσκολα πια μπορεί κανείς να κρύψει τις προσωπικές του στιγμές από τα social media.

Καταρχάς, είμαι πάρα πολύ περήφανη για τα παιδιά μου και για την πολύ δεμένη σχέση που έχουμε μεταξύ μας. Έχω αφιερώσει πολλές “εργατοώρες” στο μεγάλωμα τους. Κάτι που δεν έχω μετανιώσει στιγμή, καθώς τώρα βλέπω δύο παιδιά που πατάνε γερά στα πόδια τους. Γνωρίζουν από μωρά πως η δημοφιλία είναι ένα μέρος της ζωής μας, όπως γνωρίζουν την αλήθεια που υπάρχει πέρα από αυτήν. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνουν.

Η κόρη σου σπουδάζει στο Λονδίνο. Θα ήθελες να παραμείνει εκεί ώστε να συναντήσει πιο εξυπηρετικές ευκαιρία στην καριέρα της;

Δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ, αλλά τι θέλει η Μελίνα και ο Γιώργος, τι ονειρεύονται και πώς θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους. Όταν η κόρη μου έφυγε για το Λονδίνο, της είπα, “θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου. Αυτό που αγαπάς, αυτό να ακολουθήσεις.

Η Μελίνα και ο Γιώργος σου ανακοινώνουν ότι θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική και το τραγούδι. Τι απαντάς;

Τα παιδιά μου είναι ελεύθερα να επιλέξουν και να ασχοληθούν με ότι αυτά επιθυμούν. Θεωρώ ότι κανένα παιδί σε αυτές τις ηλικίες δεν μπορεί επί της ουσίας να γνωρίζει 100% τι είναι αυτό με το οποίο θα ήθελε να ασχοληθεί σε όλη του τη ζωή. Και εγώ, από την νομική και την πληροφορική, έγινε τραγουδίστρια.

Τους τελευταίους μήνες δεν έχεις διστάσει να μιλήσεις ή και να εκφράσεις δημόσια την αγάπη σου για τον σύντροφο σου, Βασίλη Μπισμπίκη. Πόσο αναζωογονητικό είναι να μιλάς ανοιχτά για αληθινό έρωτα, που τον μειώνεις τόσο όμορφα αλλά και ώριμα;

Δεν θα τον χαρακτήριζα αναζωογονητικό, όπως το θέτεις, καθόλου. Την αλήθεια μου απλώς μοιράζομαι.

Αγάπη ή έρωτας σε αυτή τη φάση τη ζωή σου;

Γιατί θα έπρεπε να τα διαχωρίσω αναγκαστικά; Και έρωτα και αγάπη βιώνω.

Γιατί ως λαός είμαστε ακόμη τόσο συντηρητικοί όσον αφορά τον έρωτα μετά τα 50;

Και εγώ θα σου απαντούσα: τι μας αφορά το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, από τη στιγμή που δε βλάπτει τη δική μας; Τι σχέση έχει η ηλικία, τι σχέση έχει η σεξουαλική ταυτότητα, τι σημασία έχει αν παντρεύτηκε η όχι, αν έχει κάνει παιδί ή όχι; Αυτό που θα έπρεπε να μας αφορά είναι το πώς εμείς οι ίδιοι θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καταρχάς για τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση για τα παιδιά μας, τους συναδέλφους μας, τους φίλους μας και για το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο συνυπάρχουμε.

Να μεγαλώνουμε με αξίες, μεγαλοψυχία και καλοσύνη. Η προσωπική μας χαρά θα έπρεπε να μας απασχολεί και, πάνω απ’ όλα, να ικανοποιούμε τις προσωπικές μας προσδοκίες και όχι τις προσδοκίες των άλλων.

Οι haters στο διαδίκτυο είναι πολλοί, πάρα πολλοί. Είναι αυτοί που σπεύδουν να σχολιάσουν αρνητικά κάθε κίνηση και εμφάνιση των δημοσίων προσώπων. Ως γυναίκα, τι απαντάς σε τέτοιους ανθρώπους, που σχολιάζουν και κατακρίνουν όποιον φροντίζει την εικόνα του με οποιονδήποτε τρόπο;

Προσωπικά, δεν απαντώ σε κανένα σχόλιο, άσε που πολλές φορές δεν τα διαβάζω. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, είτε λέγεται διαδίκτυο, είτε τηλεόραση, είτε σκηνή, είναι επόμενο – και το έχω συνηθίσει – ότι θα υπάρχουν κάποιοι που θα σχολιάζουν και αρνητικά. Δεν ασχολούμαι.

Αν μπορούσες τώρα να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση, τι θα ήταν αυτό;

Δε με ενδιαφέρει να αλλάξω κάτι στην εξωτερική μου εμφάνιση. Με αγαπάω γι’ αυτό που είμαι.

Δέσποινα Βανδή: «Τον Έρωτα Δεν Τον Επιδίωξα, Προέκυψε»

Οι δυο τους έχουν δεχθεί αρκετές κριτικές τον τελευταίο καιρό για τον τρόπο που εκδηλώνουν τον έρωτά τους. Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ζουν κατά βάθος τον έρωτα που θα θέλαμε πολύ και ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους που πολλοί σχολιάζουν αρνητικά τη σχέση τους. Ερωτεύτηκαν, στην αρχή δεν θέλησαν να το αποκαλύψουν και τώρα είναι εδώ πανέτοιμοι να δώσουν μαθήματα αυθορμητισμού.

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στην Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη για την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το “restart” που έκανε στην ζωή της τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

“Τον Μαίο θα τελειώσουμε από το “Έναστρον”. Ήταν πολύ ωραία συνεργασία με τις MΕΛΙSSES. Η αγαπημένη μου στιγμή στο πρόσωπα είναι η έναρξη και η πρώτη στιγμή που βγαίνουμε με τον Χρήστο Μάστορα με το “Γεια”” είπε για την φετινή μουσική συνεργασία της με το συγκρότημα η Δέσποινα Βανδή.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι με τους “Kings”, που ήταν μια έκπληξη, λέγοντας: “Το “YaHabibi” είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει και αυτό ήταν πρόκληση για εμένα. Είναι σαν δύο κόσμοι να συναντιούνται”.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια και κριτής στο “J2US” αναφέρθηκε στις αλλαγές της ζωής της, τόσο με την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη όσο και επαγγελματικά όταν πέρα από το τραγούδι ασχολήθηκε με το θέατρο και την τηλεόραση.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: “Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει “restart” όποτε θέλει. Η μεταστροφή έρχεται κυρίως στα 40. Οι άνθρωποι είμαστε εγκλωβισμένοι να κάνουμε πράγματα που θεωρούμε οικεία. Μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το ποδαράκι μου έξω από αυτά που είχα συνηθίσει. Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω ότι κάτι άλλο πρέπει να κάνω επαγγελματικά. Έτσι τόλμησα και έκανα θέατρο και τηλεόραση, ενώ έλεγα “τι σχέση έχω εγώ με την τηλεόραση και αν ο κόσμος δεν με συμπαθήσει;”‘.

Ακόμα, πρόσθεσε σχετικά με τα προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη: “Τον έρωτα δεν τον επιδίωξα, προέκυψε. Και δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία.

Συμβαίνει κάτι γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Το τι μπορεί να λέει ο καθένας δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν κοιμάμαι τα βράδια με την άποψη του καθένα, κοιμάμαι σε μια αγκαλιά, έχω έναν άνθρωπο που αισθάνομαι αρμονία, ποθώ, νιώθω χαρά, παιδί, γυναίκα, τόσα πολλά πράγματα, είναι το λιμάνι μου, είναι η χαρά μου – Όταν κοιτάξεις στην ουσία αυτό που θες για σένα και σε κάνει χαρούμενο δεν υπάρχει ηλικία σε αυτό το πράγμα. Όταν κάτι σε γεμίζει γίνεται καλύτερος άνθρωπος και μαμά. Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μας να είναι καλά και είναι καλά κι εμείς είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι”.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...