Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με την καλλονή αδερφή της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει τη Μυκονιάτισσα αδερφή της

Είναι αχώριστες τι και αν τις χωρίζουν εκατοντάδες χιλιόμετρα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και δεν είναι λίγες φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας φωτογραφίες ή βίντεο με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Θα ξεχάσουμε εμείς τότε που «μεταμόρφωσε» τη μαμά της σε μοντέλο;

Και ενώ βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στη Μύκονο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «ξέκλεψε» λίγο χρόνο για να δει την αδερφή της, η οποία εργάζεται και μένει στο νησί των Ανέμων.

Οι δύο αδερφές που έχουν μία πολύ καλή σχέση φωτογραφήθηκαν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες και για ακόμη μία φορά μπορεί κανείς να παρατηρήσει την εμφανή ομοιότητα τους! Τι είδαμε να ποζάρουν τόσο στα στενά της χώρας του νησιού όσο και σε μία boutique του νησιού.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Είναι επίσημο: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει το Shopping Star

Είναι πλέον επίσημο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι η νέα παρουσιάστρια του Shopping Star. Τον τελευταίο καιρό για την εν λόγω εκπομπή, που παρουσίαζε για επτά σεζόν η Βίκυ Καγιά, γίνονταν συνεχή δοκιμαστικά για τη θέση του παρουσιαστή.

«H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς, αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star. Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός. Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας.

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα.

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση» σημειώνει η ανακοίνωση.

Το Ρούχο Που Δεν Αποχωρίζεται Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου Στις Διακοπές Της

Οι φήμες, τα τελευταία 24ωρα, τη θέλουν να είναι η νέα παρουσιάστρια του Shopping Star. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κρατά ακόμη τα χαρτιά της κλειστά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και απολαμβάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες. Αφού πέρασε σχεδόν 15 ημέρες στα Κουφονήσια, αυτό το Σαββατοκύριακο τη βλέπουμε να απολαμβάνει τις βουτιές (και τα ποτά της) στη Μύκονο.

Τι και αν η παρουσιάστρια βρίσκεται στο νησί των Ανέμων για μια επαγγελματική υποχρέωση με γνωστή εταιρεία αλκοόλ, δεν έχασε την ευκαιρία για μια βόλτα στα στενά της χώρας. Και εκεί μας επιβεβαίωσε πως φέτος έχει ένα αγαπημένο ρούχο που ρίχνει πάντα μέσα στη βαλίτσα της. Αυτό το key piece που όλες κατά καιρούς έχουμε και το ρίχνουμε πρώτο πρώτο στη βαλίτσα μας καθώς ταιριάζει με τα πάντα ή απλά θέλουμε να το φοράμε ξανά και ξανά.

Τόσο στα Κουφονήσια όσο και στη Μύκονο βλέπουμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην αποχωρίζεται το λευκό σορτς της.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram όπου ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές της, παρατηρήσαμε την προτίμηση της ως beachwear look ένα ανάλαφρο λευκό σορτς. Το λευκό αέρινο σορτς της συνδύασε με δύο διαφορετικά tops μαγιό το ένα σε γήινη καφέ απόχρωση και το άλλο σε έντονο printed πράσινο μοτίβο.

Όσον αφορά τη σημερινή της εμφάνιση στη Μύκονο, προτίμησε να το συνδυάσει με ένα ριγέ κόκκινο πουκάμισο.

Πού μπορείς να βρεις ένα σορτς σαν αυτό που φοράει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Δεν γνωρίζουμε από ποιο Brand έχει αγοράσει η παρουσιάστρια το σορτς της αλλά εμείς βρήκαμε ένα που μοιάζει αρκετά και είναι οικονομικό.  Το κρεπ σορτς από τα H&M μπορείς να το φορέσεις άνετα στην παραλία και κοστίζει 8,99 €.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Instagram

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το beachwear look με πουκάμισο

Η Βάσια Κωσταρά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι δύο από τις πιο στιλάτες γυναίκες της ελληνικής fashion κοινωνίας. Οι δυο τους εκτός από πολύ καλές φίλες είναι και λάτρεις της μόδας, οπότε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μπορείς πάντα να βρίσκεις look για τις επόμενες εμφανίσεις σου.

Αν αναζητάς ήδη άνετα και στιλάτα outfits για την παραλία, σε «προκαλούμε» να δεις τις εμφανίσεις των δύο αυτών. Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το παρακάτω look στη Μύκονο και την Ύδρα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα Κουφονήσια.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως και η Βάσια Κωσταρά σε πρόσφατες αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μοιράστηκαν με τους followers τους, φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους. Αυτό που παρατηρήσαμε και στις δυο fashionistas ήταν η επιλογή ενός γαλάζιου πουκαμίσου ως cover up του μαγιό τους. Παρά το διαφορετικό σχέδιο του μαγιό τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα λευκό bikini ενώ η Βάσια Κωσταρά ένα bikini με μοτίβο σε λευκούς και γαλάζιους τόνους, το γαλάζιο πουκάμισο ολοκλήρωσε απόλυτα κομψά και καλοκαιρινά τα beach looks τους.

Αν προτιμήσεις κάποιο γυναικείο μπορείς να το αγοράσεις περίπου δύο νούμερα μεγαλύτερο από το κανονικό σου για να έχει αυτή τη loose αίσθηση. Αν πάλι ο καλός σου έχει ένα τέτοιο πουκάμισο στην γκαρνταρόμπα του μπορείς να το δανειστείς για λίγο (ή και για πάντα).

beachwear

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...