Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Ζέτα Μακρυπούλια- Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το οριστικό τέλος στη σχέση τους

Μακρυπούλια Χατζηγιάννης χωρισμός

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χώρισαν. Μπορεί αυτό σαν τίτλο να το έχεις διαβάσει πολλές φορές αλλά σήμερα σου ανακοινώνουμε κάτι οριστικό. Αυτοί οι δύο μετά από τόσα χρόνια τραβούν ξεχωριστούς δρόμους. Και εσύ θα μας πεις πως ακόμη δεν έχεις συνέλθει από το διαζύγιο Δέσποινα – Ντέμης, αλλά έτσι είναι η ζωή. Οι χωρισμοί και οι ανακοινώσεις τους έρχονται εκεί που δεν τους περιμένεις.

Οι δυο τους φέτος επέλεξαν να κάνουν ξεχωριστές διακοπές, με την Ζέτα Μακρυπούλια να επισκέπτεται τη Σαμοθράκη, με τον φίλο της Νίκο Μουτσινά και όχι την Πάρο, στην οποία το ζευγάρι διαθέτει εξοχική κατοικία. Κάθε καλοκαίρι, οι φανς τους γνώριζαν πού θα τους βρουν. Η Πάρος ήταν για εκείνους ο δικός τους «επίγειος παράδεισος» και το μέρος που γέμιζαν τις μπαταρίες τους για τον χειμώνα. Ήταν το νησί που τους κρατούσε μακριά από τα φλας των παπαράτσι. Εκεί η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μπορούσαν να υποδέχονται τους φίλους τους και να ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Μακρυπούλια Χατζηγιάννης χωρισμός: Το οριστικό τέλος στη σχέση τους

Με δήλωση που παραχώρησαν στην εφημερίδα Espresso, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», είπαν Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια στην Espresso.

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, αν και τα τελευταία χρόνια οι κοινές δημόσιες έξοδοί τους ήταν λιγοστές.Η τελευταία δημόσια έξοδος του ζευγαριού ήταν τον Ιούλιο του 2020 στο θέατρο Άλσος. Το ζευγάρι είχε παρακολουθήσει την «ταράτσα του Φοίβου: Covid 19 Edition».Το ζευγάρι κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους στη σχέση τους αλλά δεν έλειπαν οι δηλώσεις αγάπης του ενός για τον άλλο κατά καιρούς. Οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media, όλα αυτά τα χρόνια, είναι σχεδόν συλλεκτικές. Τα media ήθελαν να τα απασχολούν μόνο για τις επαγγελματικές τους επιτυχίες και όχι για την προσωπική τους ζωή. Όπως, βλέπουμε όμως, η καραντίνα τους δοκίμασε και αυτούς.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως ακόμα και μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, εξακολουθεί να επισκέπτεται το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα – που μέχρι πρότινος στέγαζε τον έρωτά τους – προκειμένου να φροντίζει τα κατοικίδιά τους.

Οι δυο τους εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και προσπαθούν μετά τον χωρισμό τους να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα. Ο δημοφιλής και αγαπητός τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια όμως περιοχή με την μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μακρυπούλια Χατζηγιάννης χωρισμός:Η φωτογραφία που «πρόδιδε» τον χωρισμό

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της, προχθές, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και δημοσίευσε φωτογραφίες της στο Instagram με μπικίνι γράφοντας: « Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας!».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...