Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που πρέπει να έχεις μαζί στις διακοπές σου

προϊόν μακιγιάζ
Pexels

Το προϊόν μακιγιάζ δεν πιάνει χώρο στο νεσεσέρ των διακοπών και έχει πολλαπλές χρήσεις. Δες ποιο μπορείς να αγοράσεις

Οκ μπορεί ο καιρός ακόμη να μη σου θυμίζει καλοκαίρι αλλά θεωρούμε πως έχεις ήδη προγραμματίσει κάποιες εξορμήσεις σε νησιά και άλλα μέρη εντός και εκτός συνόρων. Κάποιες μας έχουν δηλώσει πως θα περάσουν τις διακοπές τους σε κάποιο νησί της χώρας ενώ δεν είναι λίγες και εκείνες που θα εκμεταλλευτούν την καλοκαιρινή άδεια για ένα roadtrip στο εξωτερικό.

Όπως και να έχει, ήρθε η ώρα να σου προτείνουμε το ένα και μόνο προϊόν μακιγιάζ  που πρέπει να ρίξεις μέσα στο νεσεσέρ των διακοπών σου. Για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς είμαστε fan του και στην πόλη αφού το έχουμε μέσα στην τσάντα μας και έτσι μπορούμε να ανανεώνουμε μέσα στην ημέρα το μακιγιάζ μας.

Το προϊόν μακιγιάζ που θα μας σώσει στην κυριολεξία είναι το ρουζ σε μορφή stick αφού πρόκειται για ένα πολυεργαλείο. Κάνει τη δουλειά δύο ή τριών ξεχωριστών προϊόντων καθώς λειτουργεί ως ρουζ, κραγιόν και σκιά ματιών. Για να του χαρίσουμε λοιπόν μια πιο φρέσκια και ζωηρή πινελιά στην επιδερμίδα μας, χρησιμοποιούμε το ρουζ, το οποίο θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά μας παράλληλα θα προσφέρει μια αίσθηση υγείας και φυσικής λάμψης.

Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε 3 διαφορετικά για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου

#1 Cheeky Tint Blush Stick Cream Blush – Βρες το εδώ

προϊόν μακιγιάζ

#2 Milk σε travel size

Βρες το στα Sephora

#3 Νudestix με πινέλο για blushing

προϊόν μακιγιάζ

Βρες το στα Sephora

 

Πώς να βρεις την ιδανική απόχρωση ρουζ για την επιδερμίδα σου

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι αν έχεις χρυσές ή κίτρινες αποχρώσεις στη βάση σου τότε επέλεξε ρουζ σε κοκκινωπές, πορτοκαλί ή ροζ αποχρώσεις που ενισχύουν τη φωτεινότητα και μειώνουν την ωχρότητα.

Για ροζ βάση καλό θα ήταν να επιλέξεις φωτεινές ροζ αποχρώσεις για φυσικό αποτέλεσμα ή ροδακινί και απαλές ανοιχτόχρωμες καφέ αποχρώσεις για να μειώσετε την ερυθρότητα που τυχόν προκαλεί οπτικά η βάση σας.

Τι beauty items χρειάζεσαι και πρέπει να ρίξεις μέσα στο νεσεσέρ σου

Αν δεν έχεις αρκετό χώρο στη βαλίτσα ή γενικώς έχεις αποφασίσει να αναχωρήσεις μόνο με χειραποσκεύη, καλό θα ήταν να πάρεις όσα beauty items είναι απαραίτητα. Εμείς, γενικώς, θα σου προτείναμε να αποφύγεις και το βαρύ μακιγιάζ στις διακοπές και να αφήσεις την επιδερμίδα σου να ξεκουραστεί.

  • Σαμπουάν
  • Μαλακτική κρέμα ή μάσκα μαλλιών
  • Αφρόλουτρο
  • Καθαριστικό προσώπου (σε οποιαδήποτε μορφή)
  • Αντιηλιακό προσώπου
  • Dry Shampoo
  • Γαλάκτωμα σώματος
  • Ενυδατική κρέμα/ορός ημέρας
  • Κρέμα/ορός νυκτός
  • Άρωμα
  • Foundation με SPF ή cc cream ή πούδρα
  • Κονσίλερ
  • Μάσκαρα
  • Ρουζ
  • Κραγιόν (2 αποχρώσεις)
  • Αναζωογονητική μάσκα προσώπου
  • Μάσκαρα ή μολύβι για τα φρύδια
  • Παλέτα με σκιές ματιών
  • balm χειλιών

Νεσεσέρ διακοπών: Πώς να το φτιάξεις σωστά

 #1 Αγόρασε ένα μικρό νεσεσέρ

Δε θέλω να νιώσεις ότι ψυχαναγκάζεσαι αλλά αν όσα έχεις επιλέξει δεν χωράνε στο νέο σου νεσεσέρ, κάτι έχεις κάνει λάθος. Αγόρασε το νεσεσέρ σου όταν θα είσαι χαλαρή, χωρίς να νιώθεις πίεση, υπολογίζοντας προσεγγιστικά αν αυτό το μέγεθος είναι το ιδανικό για σένα. Όταν θα έρθει η κρίσιμη ώρα και το φερμουάρ δεν κλείνει τότε το αδειάζεις και αναθεωρείς όσα όλα έβαλες μέσα μέχρι αυτό να κουμπώσει.

#2 Πάρε μαζί σου τα καλλυντικά-φρουρούς

Ποια είναι αυτά; Το long lasting κραγιόν σου, το primer που θα κρατήσει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου και μια πούδρα για συχνές εφαρμογές. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις ένα ιδανικό μακιγιάζ που θα σε κρατήσει όμορφη όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζονται άλλα τόσα προϊόντα προκειμένου να ανανεώσεις το beauty look σου.

#3 Επένδυσε σε travel συσκευασίες

Τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς συνήθως κυκλοφορούν και σε ταξιδιωτικές/πρακτικές συσκευασίες που περιέχουν μικρότερη ποσότητα και γλιτώνουν πολύτιμο χώρο. Επίσης, όταν πρόκειται να έχεις τον περιορισμό των αεροδρομίων, κάτι τέτοιο είναι σωτήριο.

Tip: Δεν ξέρουμε αν θέλεις να κάνεις κάτι ανάλογο με το σαμπουάν ή την κρέμα σώματός σου, οπότε γι’ αυτά τα 2 ίσως κάνουμε τα στραβά μάτια. Παράλληλα, πολλά προϊόντα κυκλοφορούν σε μονοδόσεις, μία ακόμα έξυπνη επιλογή για τα ταξίδια.

#4 Αναζήτησε τα πρακτικά items στο ντουλάπι σου

Πάρε μαζί σου προϊόντα που λειτουργούν ως 2 σε 1, τα οποία θα σου γλιτώσουν χώρο αλλά και χρήμα. Συγκεκριμένα, αν πάρεις μαζί σου μια παλέτα σκιών σε γήινες ή ροζ αποχρώσεις, αυτές μπορεί να χρησιμεύσουν ιδανικά και ως ρουζ ενώ το καφέ μολύβι ματιών μπορεί με τη βοήθεια ενός πινέλου να γεμίσει τα κενά των φρυδιών σου, κάτι που μπορεί να πετύχεις επίσης με μια καφέ σκιά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...