Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Ήβη Αδάμου μας δείχνει την στιλάτη 5χρονη κόρη της

Ήβη Αδάμου
Instagram

Η Ήβη Αδάμου μας άφησε να «εισχωρήσουμε» στο πάρτι της πεντάχρονης κόρης της! Δες όλο το φωτογραφικό υλικό.

Η Ήβη Αδάμου έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια. Εκείνη και ο Μιχάλης Κουινέλης δημιούργησαν την οικογένειά τους και μάλιστα εκείνη ήταν και η χρονική στιγμή που αποφάσισαν να μετακομίσουν εκτός Αθηνών. Οι δυο τους μεγαλώνουν την μικρή Ανατολή στην Αλεξανδρούπολη και απλά ταξιδεύουν για την πρωτεύουσα όποτε απαιτείται λόγω δουλειάς.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από το υπέροχο πάρτι γενεθλίων της μονάκριβης κόρης της ενώ δέχθηκε πλήθος ευχών από τους followers της.

Ειδικότερα, η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε με τους followers της δύο εικόνες από τον κήπο στον οποίο έκαναν το θεματικό πάρτι γενεθλίων της μικρής Ανατολής. Σε έναν παραμυθένιο και λαμπερό χώρο, γεμάτο με φώτα, μπαλόνια και πεταλούδες ψεύτικες, σε διάφορες μορφές και χρώματα, η μικρή, 5χρονη πια Ανατολή, γιόρτασε τα γενέθλιά της απολαμβάνοντας ξέγνοιαστη το υπέροχο αυτό πάρτι της.

«My sunrise…my baby…she is 5…
Ανατολή μου σ´αγαπω…🦋💗
Πάντα δίπλα σου… @michalis_stavento
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας…🙏🏻»

Ήβη Αδάμου Ήβη Αδάμου

 

Είδες Τις Soft Cognac Ανταύγιες Που Έκανε Η Ήβη Αδάμου;

Λίγο πριν τον ερχομό της άνοιξης λοιπόν, η Ήβη Αδάμου αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της, φωτίζοντας λίγο τα καστανά μαλλιά της.

Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Τι έκανε; Ζήτησε από την colorist της να διανθίσει την κουπ της με red brown ανταύγειες, που ταιριάζουν γάντι στη φυσική καστανή βάση της. Χάρη στην τεχνική ξανοίγματος Money Piece, υιοθέτησε λοιπόν ένα soft cognac hair look, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε καστανή και μελαχρινή. Η τελική πινελιά δόθηκε με ένα gloss, που χάρισε μοναδική λάμψη στα μαλλιά της, κάνοντας τα waves της να δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά on stage.

Όσον αφορά το κούρεμα, η Ήβη Αδάμου έμεινε πιστή στο μακρύ μήκος των μαλλιών της, αλλά και το φιλάρισμα, που χαρίζει όγκο και κίνηση στην κουπ της.

Ήβη Αδάμου

Ήβη Αδάμου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...