Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Βάσω Λασκαράκη και η σούπερ αδυνατισμένη της σιλουέτα

Βάσω Λασκαράκη
Instagram

Δες την Βάσω Λασκαράκη να ποζάρει με το μπικίνι της

Ο Ιούνιος βρίσκεται πλέον στις ζωές μας και το μυαλό μας ονειρεύεται νησιά, παραλίες και βόλτες χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα. Ανυπομονούμε να δούμε τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τις βροχές να αποτελούν παρελθόν.

Η Βάσω Λασκαράκη θέλησε, λοιπόν, να υποδεχθεί τον Ιούνιο μήνα με μία throwback φωτογραφία.

Με ένα μπλε μπικίνι, στα καταγάλανα νερά των Παξών και μαυρισμένη όσο ποτέ άλλοτε, η γνωστή ηθοποιός μάς θύμισε την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού αλλά και το πόσο ανυπομονούμε όλοι για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πιο συγκεκριμένα κάτω από τη φωτογραφία της στο Instagram έγραψε η Βάσω Λασκαράκη

«Καλό μήνα ~ Γλυκέ Ιούνιε λυπήσου μας

Ας ελπίσουμε ότι το καλοκαίρι θα έρθει τελικά και φέτος 🌞

[June please be kind ]»

Βάσω Λασκαράκη

Instagram

Βάσω Λασκαράκη: Έχεις δει ποτέ τη μαμά της;

Η Βάσω Λασκαράκη αποτελεί μία από τις celebrities που σήμερα αποφάσισε να γιορτάσει και μέσω των social media. Ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της Εύα αλλά μέσω των instagram stories θέλησε να μοιραστεί μαζί μας και μια φωτογραφία με τη μητέρα της.

Γύρισε το χρόνο αρκετά πίσω και μας έδειξε μια φωτογραφία από τότε που εκείνη ήταν μωράκι. Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας της και κάπως έτσι της εύχεται χρόνια πολλά για τη γιορτή της μητέρας.

Βάσω Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη: «Η Αθηνά Οικονομάκου Ήταν Ο Πρώτη Που Κατάλαβε Πως Ήμουν Έγκυος»

Οι δυο τους είναι αυτοκόλλητες. Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη έχουν ακριβώς το ίδιο επάγγελμα και μοιράζονται μια υπέροχη φιλία, τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου. Ίσως και κάτι παραπάνω. Τις έχουμε δει να περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές, να διοργανώνουν πάρτι έκπληξη αλλά και να ξενυχτούν σε νυχτερινά κέντρα της πόλης. Για αυτές όμως η διασκέδαση είναι το λιγότερο που τις ενώνει.

Μάλιστα, ηθοποιός, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK!, μίλησε για την κουμπάρα και γειτόνισσά της, καθώς και για τη γνωριμία μεταξύ τους.

«Με την Αθηνά έχουμε δέσει πολλά χρόνια. Τη γνώρισα το 2009, όταν ήρθε να με αντικαταστήσει στην παράσταση της Μιμής Ντενίση “Το άνθος του κάκτου”. Η Μιμή θα πήγαινε την παράσταση περιοδεία από τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, αλλά εγώ δεν μπορούσα να ακολουθήσω, καθώς είχα συνεχή γυρίσματα για την Πολυκατοικία», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

«Αργότερα πήγα και τους είδα στη Θεσσαλονίκη, όπου μιλήσαμε περισσότερο με την Αθηνά, πήγαμε για ποτό και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Εκεί που πολλοί θα μιλούσαν για ίντριγκα καθώς η Αθηνά με “αντικατέστησε”, εμείς γίναμε φίλες και την επόμενη χρονιά παίξαμε μαζί στα “Κλεμμένα όνειρα”, όπου για ενάμιση χρόνο ήμασταν συνεχώς μαζί. Η Αθηνά ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κατάλαβε πως ήμουν έγκυος, σε εκείνη είπα πως θα έφευγα από το σίριαλ – έφυγα στον 5ο μήνα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Στην ίδια συνέντευξη, η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει στο κατά πόσο και σε ποια πράγματα την έχει αλλάξει ο Λευτέρης Σουλτάτος.

«Παλιά ίσως να μην ήθελα να ξεβολευτώ. Πλέον το επιδιώκω και λίγο, ώστε να μη ζορίζομαι ψυχικά. Για παράδειγμα, παλιότερα αν ο Λευτέρης ήθελε να πάμε κάπου κι εγώ βαριόμουν, δεν θα πήγαινα. Τώρα, αν μου το πει ο Λευτέρης, θα βγω.»

Σε τι σε έχει αλλάξει ο Λευτέρης;

«Στο να είμαι πιο χαλαρή και να λειτουργώ πιο αυθόρμητα. Ο Λευτέρης είναι πολύ της παρέας, του έξω, του αρέσει να συναναστρέφεται με κόσμο, να έχει καλεσμένους στο σπίτι. Αν του πεις «θα έρθουν σε λίγο δέκα άτομα», θα σηκωθεί, θα οργανώσει, θα μαγειρέψει. Μου έχει μάθει να μη βαριέμαι, να μη σέρνομαι. Αυτό είναι ζωή. Επίσης, με έχει κάνει πιο ανοιχτή, να μην έχω δεύτερες σκέψεις» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ! η Βάσω Λασκαράκη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...