Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Δανάη Μπάρκα μιλά για την τοξικότητα και τις ανασφάλειες

Δανάη Μπάρκα
Instagram

Η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα εξηγεί πώς αναλωνόμαστε σε λάθος καταστάσεις με λάθος ανθρώπους. Διάβασε ακριβώς τι αναφέρει.

Η Δανάη Μπάρκα συγκαταλέγεται μέσα στη λίστα με τις νέες παρουσιάστριες που θέλουν να αφυπνίσουν τόσο τον τηλεθεατή που την παρακολουθεί καθημερινά όσο και όλους εκείνους που έχουν πατήσει το button follow στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, πολλές φορές χρησιμοποιεί το Instagram της ως ημερολόγιο σκέψεων και προβληματισμού. Όπως ακριβώς και χθες.

Ανέβασε, λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα μερικές φωτογραφίες μπροστά από μία πόρτα και έγραψε το παρακάτω κείμενο.

Με αφορμή μία συζήτηση που είχε κάνει πιο πριν ειπώθηκε η φράση ότι όσους λιγότερους ανθρώπους έχεις στον κύκλο σου, τόσο λιγότερα προβλήματα έχεις να αντιμετωπίσεις. Αναπτύσσοντας και άλλο αυτή την σκέψη, τόνισε ότι αναλώνεται πολύ ενέργεια ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι είναι τοξικοί και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να αποθεραπευτεί κανείς από φράσεις και νοοτροπίες άλλων ανθρώπων.

«Όσους λιγότερους ανθρώπους έχεις στον κύκλο σου, τόσο λιγότερα προβλήματα έχεις να αντιμετωπίσεις»

———

Πριν λίγο πάνω σε μια κουβέντα, ειπώθηκε αυτό. Σκέφτομαι λοιπόν πόσο σωστό είναι.

Πόσο αναλώνουμε την ενέργεια μας όταν χανόμαστε ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους, όταν μας μεταφέρουν βάρη οι γύρω μας, όταν αφήνουν επάνω μας οποιοδήποτε σκοτάδι τους, οποιαδήποτε ανασφάλεια τους..όταν προβάλλουν σε εμάς τα δικά τους θέματα ή την δική τους ανωριμότητα. Σκέφτομαι πόση τοξικότητα μπορεί να κρύβεται στην ψυχή του καθενός και απλά περνάει στους διπλανούς του χωρίς καν να το αντιληφθεί.Πόση προσπάθεια πρέπει να καταβάλλουμε για να αποθεραπευτούμε από φράσεις και νοοτροπίες άλλων ανθρώπων…και πόσο χάος επιτρέπουμε όλοι να επικρατεί στην ζωή μας η οποία ούτε ξέρουμε ποτέ τελειώνει και πως.

Πόσο ομορφότερο να υπάρχουν άνθρωποι “φάροι” που μας ρίχνουν φως, μας δείχνουν ότι είναι εκεί για να οδηγηθούμε στο σωστό λιμάνι, και ποσό ωραίο να γινόμαστε και εμείς για εκείνου κάτι αντίστοιχο. Κάποιους τους αναγνωρίζεις αμέσως, κάποιους σου παίρνει καιρό να τους ξεχωρίσεις…και κάποιοι εμφανίζονται στα ξαφνικά, χωρίς να ξέρεις πόσο θα μείνουν στην ζωή σου αλλά προσφέρουν κάτι σημαντικό και αυτό αρκεί.

Γενικά οι χαρές κρύβονται εκεί που δεν τις περιμένεις ορισμένες φορές. Οι χαρές είναι στους ωραίους ανθρώπους, στους ειλικρινείς, σ αυτούς που χαμογελάνε και λάμπει ο τόπος.

Σπουδαίο πράγμα να αντιλαμβανόμαστε αυτά τα αισθήματα πριν τα χαρούμε.

Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα μιλά για την κατάψυξη ωαρίων

Η παρουσιάστρια πριν από μερικές ημέρες είχε αναφέρει μέσω της εκπομπής της πως αυτή την περίοδο ακολουθεί μία συγκεκριμένη διαδικασία που αφορά την κατάψυξη των ωαρίων. Έχοντας «κλείσει» τα 30 ετών εκείνη αποφάσισε πως τώρα είναι η σωστή ηλικία για να προσφέρει αυτό το δώρο στον εαυτό της. Πλέον η ενημέρωση για την κατάψυξη ωαρίων είναι πιο διευρυμένη και έτσι οι γυναίκες δεν χάνουν χρόνο.

Η Δανάη Μπάρκα, όσον αφορά την κατάψυξη ωαρίων, ανέφερε πως η διαδικασία δεν ήταν επίπονη ενώ τόνισε πως ένιωσε περισσότερη εξάντληση όταν την ολοκλήρωσε παρά κατά τη διάρκεια. Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως θα μοιραστεί βίντεο από τη διαδικασία της ωοληψίας ενώ συμπλήρωσε πως με καλή ψυχολογία και θέληση όλα είναι εύκολα.

«Εμένα όλα πήγαν καλά. Περισσότερη εξάντληση μου βγήκε τώρα που ολοκλήρωσα παρά κατά τη διάρκεια (σε όλα ανάποδη). Έχω βγάλει διάφορα βίντεο για να ανεβάσω γιατί συνειδητοποίησα ότι πολλά κορίτσια δεν γνώριζαν και τη διαδικασία, αλλά έχουν άγχος για το αν θα την κάνουν και άλλα πιστεύουν ότι είναι κάτι πολύ επίπονο. Όλα είναι εύκολα αρκεί να τα θες και να έχεις καλή ψυχολογία.» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Ανήμερα της γιορτής της Μητέρας η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί στην συγκεκριμένη «επέμβαση» που διαρκεί ελάχιστη ώρα. Μαζί της ήταν και η Βίκυ Σταυροπούλου και η παρουσιάστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Γιορτή της μητέρας. 👩‍👧
Σήμερα πέρασα το πρωινό μαζί της,λίγο διαφορετικά κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην δική μου εμπειρία της μητρότητας..αν μου γεννηθεί αυτή η ανάγκη και όποτε έρθει η στιγμή,έτσι ώστε να μην υπάρξει άγχος και προβληματισμός.
Ξυπνήσαμε λοιπόν και πήγαμε μαζί να ολοκληρώσω την διαδικασία της κρυοσυντήρησης,προχωρώντας στην ωοληψία.
Μετά από αυτό,γι άλλη μια φορά συνειδητοποίησα το μεγαλείο της μάνας. Όχι της δίκης μου μόνο,όλων των μανάδων.
Τι άγχος,τι αγωνίες,τι χαρές τι στεναχώριες μπορεί να περνάει μια μαμά χωρίς καν να φτάνουν σε εμάς αυτά τα συναισθήματα.
Σήμερα κατάλαβα ποσό σπουδαίο πράγμα είναι να ανοίγεις τα μάτια σου και να αντικρύζεις την μαμά σου. Ναι,έφτασα 30+,έχουμε τα μυστικά μας,την προσωπική μας ζωή,την επαγγελματική μας πορεία,την καθημερινότητα μας,τις εντάσεις μας,τις διαφωνίες μας..αλλά ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ η αγκαλιά της είναι το γιατρικό για όλα.
Πάντα καταλαβαίνω ότι όσο αγχώνεται εκείνη για μένα δεν θα αγχωθεί κανείς,ότι όσο πονάει εκείνη για μένα δεν θα πονέσει κανείς,ότι όσο αγαπάει εκείνη εμένα,δεν θα με αγαπήσει κανείς.Δεν ήταν «έτοιμη» όταν έμεινε έγκυος σε μένα κι όμως τώρα γυρνώντας πίσω της λέω -και το εννοώ- ότι ήταν πιο έτοιμη από ποτέ. Το μόνο που δεν μου έλειψε ήταν αγάπη,το μόνο που είχα & έχω ανάγκη είναι η αγάπη. Μαμά,σε ευχαριστώ που σε λέω «μαμά». Μαμά,αν ποτέ γίνω μαμά θέλω να σου μοιάσω. Να ξέρω ότι το παιδί μου θα είναι ελεύθερο,ανεξάρτητο,δυνατό,
χαρούμενο,τολμηρό,ευτυχισμένο όπως ήμουν εγώ δίπλα σου.
Μανούλες (νέες & παλιές) είστε σούπερ ηρωίδες,μην αυτομαστιγώνεστε και μην λογοκρίνεστε δεν υπάρχει σωστό και λάθος,υπάρχει μόνο αγάπη και φροντίδα.
Οι αγκαλιές σας και μόνο είναι καταφύγιο.
Το λέω ως παιδί.
Παιδιά,να αγαπάμε τις μανούλες μας,να τους το δείχνουμε και να τις χαιρόμαστε.
Κορίτσια μου που ονειρεύεστε να γίνεται μαμάδες,σας εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάζετε.
Κορίτσια που δεν θέλετε και δεν το σκέφτεστε,σας εύχομαι πάντα να έχετε ο,τι ονειρεύεστε εσείς κι όχι οι γύρω σας.
💪🏻♥️
Χρόνια πολλά.
Μαμά, όταν βρεθεί η λέξη που θα σημαίνει κάτι παρά πάνω από σ αγαπω,σε θαυμαζω,σ ευχαριστώ…θα στην αφιερώνω κάθε μέρα.»

Το κείμενο αυτό βέβαια το συνόδευσε και με τις παρακάτω φωτογραφίες. Μαμά και κόρη για πάντα αγαπημένες!

Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...