Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή της Βάσιας Κωσταρά έχει 2ο Edit: Δες τα πρώτα κομμάτια

νέα συλλογή της Βάσιας Κωσταρά

Τι χρώματα και τι κομμάτια θα βρούμε στη νέα συλλογή της Βάσιας Κωσταρά σε 72 ώρες περίπου;

Και ο χρόνος μετρά αντίστροφα από το βράδυ της Κυριακής όπου η Βάσια Κωσταρά αποκάλυψε πως πλησιάζει το launch του δεύτερου edit της νέας της συλλογής. Η σχεδιάστρια μόδας την Παρασκευή 26/05 θα παρουσιάσει τα πρώτα καλοκαιρινά κομμάτια του 2023 και οι δικές μας προβλέψεις λένε πως το sold out είναι μονόδρομος.

Στο νέο βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αντιληφθήκαμε ένα μεγάλο comeback στα πατρόν που όλες αγαπάμε από το brand Vassia Kostara Limited Collections. Κιμονό που φοριούνται το πρωί στην παραλία και έπειτα με τα σωστά αξεσουάρ «μεταμορφώνονται» σε φόρεμα για ποτό η φαγητό, maxi φούστες που φοράμε από το πρωί ως το βράδυ, στα σοκάκια του νησιού αλλά και το γραφείο.

Η Βάσια Κωσταρά όρισε ξανά στις γυναίκες την ανάγκη για passepartout κομμάτια τα οποία όμως δεν είναι athleisure. Ήταν εκείνη που μας θύμισε και ταυτόχρονα δημιούργησε την ανάγκη των maxi κομματιών. Η Βάσια Κωσταρά μας έκανε να αγαπήσουμε το χρώμα και πίστεψέ μας το δεύτερο edit της νέας της συλλογής περιέχει όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassia Kostara (@vassia_kostara)

Όπως και στα τελευταία της launch, έτσι και σε αυτό θα βρούμε και μονόχρωμα κομμάτια όπως παντελόνια και σορτσάκια για όλες εμάς που θέλουμε να συνδυάσουμε τα printed κομμάτια της με κάτι πιο «ήρεμο».

Το λεοπάρ, που κατά τη γνώμη μας, έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα print των γυναικών στο συγκεκριμένο brand επιστρέφει ξανά τόσο σε μαγιό όσο και σε maxi φούστα και crop πουκάμισο. Αυτό το bohemian σχεδιαστικό στυλ που φέρει την υπογραφή της Βάσιας Κωσταρά είναι εδώ και αυτή τη σεζόν.

Εκτός από λεοπάρ, στο δεύτερο edit της νέας συλλογής της Βάσιας Κωσταρά θα βρεις τις καρδούλες (καρδουλοπουκάμισο σε νέα απόχρωση) αλλά και τα έντονα τριαντάφυλλα σε διάφορες αποχρώσεις. Stay tuned.

νέα συλλογή της Βάσιας Κωσταρά

νέα συλλογή της Βάσιας Κωσταρά

 

Το μανικιούρ που «πρόδωσε» τη νέα συλλογή της Βάσιας Κωσταρά

Μέχρι πριν από δύο, τρεις μήνες θα σου λέγαμε πως η Βάσια Κωσταρά δημιουργεί fashion trends. Πλέον, είμαστε απόλυτα πεπεισμένες πως δημιουργεί και beauty trends. Οι γυναίκες που την ακολουθούν δοκιμάζουν τόσο το χρώμα των μαλλιών της όσο και το μανικιούρ της.

Η ιδέα της να δημιουργήσει ένα απλό nude μανικιούρ με κίτρινες καρδούλες έγινε viral πριν από 1,5 μήνα περίπου αφού είδαμε αμέτρητο αριθμό γυναικών να υιοθετούν το σχέδιο αυτό και να μιλάμε πλέον για τάση στο μανικιούρ. Η Βάσια Κωσταρά ξεκίνησε τη νέα καλοκαιρινή τάση αφού μας έδειξε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το νέο μανικιούρ της.

Παραμένει πιστή στις καρδιές αλλά αυτή τη φορά τα χρώματα διαφέρουν. Αυτό το πράσινο και γαλάζιο του βυθού της θάλασσας παίρνουν μορφή και γίνονται οι νέες καρδιές στο μανικιούρ μας. Όσον αφορά τη βάση, παραμένει σε nude απόχρωση. Και το σχήμα αμυγδαλωτό.

Βάσια Κωσταρά

Βάσια Κωσταρά

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...