Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Zebras & Libras: Η νέα συλλογή «One of us» με μαγιό είναι εδώ!

Zebras & Libras

Τι έχει ετοιμάσει το brand Zebras & Libras το φετινό καλοκαίρι; Τα νέα σχέδια μαγιό και οι αναπάντεχες εκπλήξεις!

Αν γυρίσω το χρόνο πίσω, θα θυμηθώ εκείνο το καλοκαίρι στην Τήνο που ενώ απολάμβανα το κοκτέιλ μου στην παραλία Κολυμπήθρα της Τήνου πέρασε από μπροστά μου μια κοπέλα με το μαγιό του καλοκαιριού. Για κάθε γυναίκα το «μαγιό του καλοκαιριού» είναι αυτό που έχει τα χρώματα και το σχέδιο που αναζητά. Για εκείνην είναι το ωραιότερο. Χωρίς δισταγμούς έμαθα πως πίσω από αυτή τη δημιουργία βρισκόταν το brand Zebras & Libras.

Ένα brand που αγαπά την ελληνική μόδα, πρώτα από όλα, μέσω της άνεσης. Το σχεδιαστικό team του Zebras & Libras έχει ως προτεραιότητα εγώ, εσύ, η κολλητή σου, η μαμά σου ή η αδερφή σου να αγοράζει ένα all time classic μαγιό, που θα θες να βρίσκεται στη βαλίτσα σου κάθε χρόνο.

Zebras & Libras

Η φετινή συλλογή είναι αφιερωμένη σε όλες εσάς, που είστε μία από εμάς!

Είναι εμπνευσμένη από τα κορίτσια που αγαπούν και αποδέχονται τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι, που αγαπούν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Είναι αφιερωμένη στα κορίτσια που αγαπούν τα sports, το surf,  το κολύμπι, αλλά και σε αυτές που αγαπούν το διάβασμα στη παραλία ή τα beach parties. Είναι αφιερωμένη στις μαμάδες που χτίζουν κάστρα στην άμμο. Δημιουργούμε μαγιό για όλα τα #zebrasandlibrasgirls που θέλουν να νιώθουν άνετα φορώντας τα  και που μπορούν να τα φορούν από το πρωί έως το βράδυ, σήμερα αύριο αλλά και μετά από 10 χρόνια.

Zebras & Libras

Zebras & Libras

Zebras & Libras

Στη φετινή μας συλλογή προσθέσαμε τσάντες παραλίας, αδιάβροχα τσαντάκια, πετσέτες και μια limited συλλογή με σανδάλια σε συνεργασία με την Ateneo Sandals.

Η ποιότητα είναι ο βασικός μας στόχος, όπως και η παραγωγή μας να είναι φιλική προς το περιβάλλον. Οπότε φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υφάσματα από ανακυκλώσιμες ύλες, αλλά και συσκευασίες από βιοδιασπώμενες ύλες.

Τη νέα συλλογή μαγιό μπορείς να τη βρεις στο www.zebrasandlibras.com

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...