Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Εριέττα Κούρκουλου αντιδρά έντονα για το περιστατικό στην Άρτα

Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου γράφει με τον δικό της τρόπο για όλα όσα έγιναν στην Άρτα. 

Η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την τραγική υπόθεση όπου πατέρας ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητό του -για οκτώ ολόκληρες ώρες-, το 5 μηνών παιδί του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Αναφέρθηκε, λοιπόν, στους γονείς στην Άρτα σημειώνοντας πως ήταν “χαμένοι από χέρι” αφού δεν είχαν καμία βοήθεια και υποστήριξη από το κράτος. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως το ωφέλιμο δεν είναι να κατηγορήσουμε τον πατέρα αλλά να εστιάσουμε στο πραγματικό πρόβλημα που οδήγησε στο τραγικό αυτό γεγονός.

«Πήρε χρόνο…
Πήρε χρόνο ακόμα και για εμένα να καταλάβω ότι είναι δικός μου –
Πήρε χρόνο για εμένα που τον είχα στην κοιλιά μου 9 μήνες,
 που του μιλούσα και του διάβαζα παραμύθια, που τον ένιωθα να στριφογυρίζει μέσα μου και καταλάβαινα πότε είχε λόξιγκα καιρό πριν τον πάρω αγκαλιά.
Για τον πατέρα του πήρε περισσότερο χρόνο η συνειδητοποίηση ότι έγινε μπαμπάς. Χρειάστηκε να αναπτύξει πρώτα μια στοιχειώδη επικοινωνία με το μωρό μας.
Πήρε χρόνο, αλλά είχαμε χρόνο.
Εγώ είχα τον χρόνο να καθίσω σπίτι και την δυνατότητα να τον παίρνω μαζί μου στην δουλειά.
Ο Βύρων είχε τον χρόνο να χτίσει σταδιακά την σχέση του λίγες ώρες κάθε μέρα μετά το γραφείο, γιατί δεν είχε χίλιες άλλες υποχρεώσεις στο σπίτι.
Είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου που χρειαζόταν για να γίνουμε γονείς και να γίνουμε καλοί γονείς, όμως οι άνθρωποι που θρηνούν τον χαμό του παιδιού τους σήμερα, δεν είχαν χρόνο. Δεν είχαν βοήθεια. Δεν είχαν την υποστήριξη που δικαιούνταν από το κράτος.
Ήταν χαμένοι από χέρι…
Μπορούμε να καταδικάσουμε τον μπαμπά που έκανε το λάθος, αλλά θα ήταν πιο ωφέλιμο να εστιάσουμε στο πραγματικό πρόβλημα που τον οδήγησε εκεί, για να μην ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο.», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στη λεζάντα της φωτογραφίας του γιου της που δημοσίευσε.

Εριέττα Κούρκουλου

Το χρονικό της τραγωδίας το οποίο σχολιάζει η Εριέττα Κούρκουλου

Το απίστευτο αυτό περιστατικό ξεκίνησε από νωρίς χθες το απόγευμα, όταν οι γονείς του βρέφους, μπήκαν ανάστατοι στο Νοσοκομείο της Άρτας κρατώντας αναίσθητο το μωρό τους.

Η νοσοκόμα που τους είδε πρώτη τους άκουσε να περιγράφουν, ότι το πρωί ήταν ο 37χρονος πατέρας του παιδιού να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια να φύγει για την δουλειά του.

Όπως προέκυψε από την έως τώρα προανάκριση, ο πατέρας του βρέφους το ξέχασε στο αμάξι, στάθμευσε κοντά στον ΔΕΔΔΗΕ που εργάζεται και έφυγε για την Λευκάδα, όπου τον έστειλε η Υπηρεσία του.

Περίπου μισή ώρα μετά τις τρεις το μεσημέρι που πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό η 27χρονη σύζυγός του για να παραλάβει το κοριτσάκι της, της είπαν ότι δεν είχε εμφανιστεί καθόλου σήμερα.

Τότε η γυναίκα ανάστατη κάλεσε τον σύζυγό της στο τηλέφωνο, ο οποίος στην ερώτηση που του έκανε που είναι το παιδί, τα έχασε και θυμήθηκε πως αντί να πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό πήγε κατευθείαν στη δουλειά.

Εσπευσμένα επέστρεψε πίσω και μαζί με την μητέρα ανακάλυψαν το παιδί τους αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητο και έσπευσαν να το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο της Άρτας. Βεβαίως χάθηκε χρόνος και στην αναμονή επιστροφής του πατέρα στο σημείο. Μόλις οι γιατροί του Νοσοκομείου ανακοίνωσαν στους γονείς πως το παιδί τους δυστυχώς ήταν νεκρό, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν, τότε εκείνοι υπέστησαν σοκ και λιποθύμησαν.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να γίνει σήμερα στο μωράκι, κατόπιν σχετικής εντολής του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από το νοσοκομείο έχουν συγκεντρωθεί και συγγενείς της μητέρας που έχουν εξοργιστεί με τον πατέρα και έχουν ληφθεί σχετικά μέτρα ασφαλείας.

Οι εξελίξεις λίγα 24ωρα αργότερα

Για “ένα φρικτό παιχνίδι της μοίρας” έκανε λόγο ο δικηγόρος του πατέρα του άτυχου βρέφους 5,5 μηνών που έχασε χθες την ζωή του, όταν το ξέχασε επί περίπου 8 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Άρτας.

Σε δηλώσεις του, ο Δημήτρης Λαμπράκης ανέφερε για τον εντολέα του ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό συμβάν και είναι καταρρακωμένος.

Όπως είπε, το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι “να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση”, ενώ μάλιστα ανέφερε πως τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα του άτυχου βρέφους επιχείρησαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Στον ανακριτή μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πατέρας του άτυχου βρέφους.

Η υγεία του 37χρονου βελτιώθηκε και έτσι ήταν σε θέση να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο πατέρας πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή 12 Μαϊου.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σε εξέλιξη βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων η νεκροψία – νεκροτομή του βρέφους. Τα αποτελέσματα αναμένεται να γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές από έναν κάτοικο της περιοχής που βρέθηκε στο σημείο. Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ περιέγραψε πως -μιάμιση ώρα μετά – βγήκε από την πολυκατοικία που μένει για να πάει τα σκουπίδια και πως θυμάται ότι πέρασε δίπλα από το εν λόγω αυτοκίνητο, ωστόσο δεν θα μπορούσε, όπως λέει, να αντιληφθεί το παραμικρό, ούτε να δει καν ότι υπήρχε παιδί μέσα σ’ αυτό, αφού είχε φιμέ τζάμια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...