Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Σίσσυ Χρηστίδου: «Κάθε φορά που με αναλαμβάνει ελπίζει να είναι και η τελευταία»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας ανακοίνωσε τη νέα απόφαση που πήρε…. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου ετοιμάζεται πυρετωδώς για το καλοκαίρι όπως καταλάβαμε σήμερα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η παρουσιάστρια μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού θα βρίσκεται στη θέση της και την εκπομπή της κάθε Σαββατοκύριακο ενώ αμέσως μετά θα απολαύσει τις διακοπές της με φίλους και συγγενείς.

Μπορεί το μέρος που θα κάνει διακοπές να μην μας το έχει εκμυστηρευτεί ακόμα αλλά το bikini body είναι… in progress. Η Σίσσυ Χρηστίδου επισκέφτηκε την διατροφολόγο της για να ξεκινήσει διατροφή και να χάσει κάποια κιλά. Δεν δίστασε, μάλιστα, να αστειευτεί σχετικά με το πόσες φορές έχει επισκεφθεί τη διατροφολόγο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε με τη διατροφολόγο της αφήνοντας ωστόσο τους ακολούθους της να μαντέψουν ποια είναι. Πιο αναλυτικά, στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, η παρουσιάστρια σημείωσε χιουμοριστικά : “Κάθε φορά που με αναλαμβάνει ελπίζει να είναι και η τελευταία!
Ποια είναι;;; 😂😂😂”

Σίσσυ Χρηστίδου

Instagram

Πώς να αδυνατίσεις τρώγοντας σουβλάκι. Κάντο όπως η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια γυναίκα που μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τις δίαιτες και τους τρόπους που έβρισκε για να χάσει μερικά κιλά. Αυτή τη φορά όμως μας εξέπληξε ευχάριστα ξανά καθώς μας δείχνει πώς μπορούμε να τρώμε σουβλάκι και να μην παχαίνουμε.

Δεν γνωρίζουμε πού και πώς το ανακάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά μέσα από τα ig stories της μας έδειξε το σουβλάκι που ομορφαίνει και δεν παχαίνει. Αντί για πίτα είχε… μαρούλι! Ναι, καλά άκουσες. Αντί ο γύρος να έχει τυλιχθεί μέσα σε μία λαχταριστή φρεσκοψημμένη πίτα, εκεί υπήρχε ένα δροσερό καταπράσινο μαρούλι.

Τώρα εσύ θα μας πεις, τι ψυχή έχει το σουβλάκι χωρίς πίτα. Και εμείς το ίδιο σκεφτόμαστε. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που για ιατρικούς ή άλλους λόγους δεν πρέπει να φάνε πίτα άρα γιατί να στερηθούν το αγαπημένο τους σουβλάκι.

Σίσσυ Χρηστίδου

Instagram

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...