Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας: Πώς θα κυλήσει εβδομάδα αυτή;

ζώδια της εβδομάδας
Pexels

Τα ζώδια της εβδομάδας (08-14/05) από την Άση Μπήλιου. Δες αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σου.

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου είναι η τελευταία που θα έχουμε ανάδρομη φαινομενικά πορεία για τον Ερμή στον Ταύρο και η τελευταία εβδομάδα βεβαίως για τον Δία στον Κριό. Την Κυριακή 14/05 ο Ερμής θα μπει σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομος και να ξεμπλοκάρει σταδιακά μέχρι το τέλος του μήνα ό,τι καθυστερούσε, αναβαλλόταν ή ήταν σε μια ρευστή και ασταθή κατάσταση. Θα χρειαστεί να είμαστε υπομονετικοί μερικές μέρες ακόμη για να αρχίσουν οι εξελίξεις να τρέχουν.

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες των τελευταίων ημερών θα έχουν για τελευταία εβδομάδα τον προστατευτικό μανδύα του Δία από τον Κριό, καθώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου. Η εβδομάδα αυτή κυριαρχείται από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 09/05 που κάνει τις μέρες που την περιβάλλουν αρκετά ρευστές, ενώ μπορεί να υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις, ανατροπές και μια πιο έντονη επικαιρότητα σε σχέση με την οικονομία.

Χρειάζεται να είμαστε πιο προσγειωμένοι και πιο συγκεντρωμένοι στα πρακτικά μας πλάνα της δουλειάς και των οικονομικών, αλλά και αρκετά ευέλικτοι στις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που μπορεί να προκύπτουν.

Στις 12 και 13/05 έχουμε συμπαθητικές όψεις εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Κρόνο που ευνοούν τις επαφές, την κοινωνική μας ζωή, τις πρωτοβουλίες στην επικοινωνία, αλλά η προεξέχουσα όψη είναι στις 13/05 το τρίγωνο της Αφροδίτης από τη νέα της θέση πλέον στον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια θετική όψη για να δεσμευτούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, να επισημοποιήσουμε μια κατάσταση, να κάνουμε πλάνα για το επόμενο βήμα μιας σχέσης, να διαπραγματευτούμε, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, να συμφωνήσουμε σε οικονομικά ζητήματα.

Από την άλλη, αν είμαστε σε μια σχέση ή συνεργασία και νιώθουμε ότι δεν θέλουμε να συνεχίσουμε, μια ανοιχτή συζήτηση μπορεί να βοηθήσει να απεγκλωβιστούμε όπως και να ελευθερώσουμε την άλλη πλευρά.

Κριός

Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν κι αυτή την εβδομάδα και καθώς Ήλιος και Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ταύρο στις 09/05, απαιτούν να έχετε πλήρη εικόνα των εσόδων και των εξόδων σας και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταφέρετε να εξυγιάνετε αυτό τον τομέα. Προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί στη διαχείριση σας. Με μικρές αλλαγές, όπως ζητά το ζώδιο του Ταύρου, μπορείτε να δαμάσετε λίγο την ανάγκη σας για έξοδα. Από την άλλη μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο και μάλιστα αρκετά ξαφνικά κι απρόβλεπτα. Η αγωνία και η ανησυχία για το μέλλον των επαγγελματικών και των οικονομικών σας δεν θα κοπάσει φυσικά όσο ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου. Από την άλλη εβδομάδα, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ταυτόχρονα θα προχωρήσει και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο, πολλά θα αλλάξουν που θα σας κάνουν να είστε πιο αισιόδοξοι στο υπόλοιπο της χρονιάς για την πορεία των οικονομικών σας. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες 3 μέρες του ζωδίου μπορεί να επωφεληθείτε αυτή την εβδομάδα για τα μελλοντικά σας πλάνα σε σπουδές και δουλειά, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στις δικές σας μοίρες. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται βέβαια στον Καρκίνο κι αυτή την εβδομάδα επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις στο σπίτι και στην οικογένεια, αλλά θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας όπως και τις σχέσεις σας γιατί εύκολα θα εκνευρίζεστε. Θα υπάρχει γενικότερα μεγαλύτερη πίεση και κάποια ένταση. Οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς, μπορεί να σκεφτείτε μια μετακόμιση ή ακόμη κάποιες επισκευές ή να διακοσμήσετε διαφορετικά κάποιους χώρους ή να τους φρεσκάρετε.

Ταύρος

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας είναι η κυρίαρχη επιρροή στο ξεκίνημα της εβδομάδας που μπορεί να φέρει κάποιες απρόοπτες εξελίξεις στις 09/05, ειδικά για όσους έχουν γενέθλια κοντά σε αυτή την ημερομηνία, κι από την άλλη είναι πιθανόν να έχετε κάποια μοναδική ιδέα που ίσως ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στη ζωή σας. Από το 2018 που ξεκίνησε η επιρροή του Ουρανού άλλαξε κατά πολύ τις συνθήκες στη ζωή σας και μέχρι το 2026 που θα ολοκληρωθεί αυτή η πορεία έχετε ακόμη μπροστά σας αρκετές ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ο Ουρανός σας ζητά να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να αποκτήσετε νέες συνήθειες, νέες ρουτίνες και νέο προσανατολισμό. Τώρα πια που δεν σας επηρεάζει και ο Κρόνος θα είστε πιο άνετοι στο να στοχεύσετε σε επιτυχημένες αλλαγές. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που ο Ερμής παραμένει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας δημιουργώντας ένα πλαίσιο με αναβολές, καθυστερήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις. Από την επόμενη εβδομάδα ο Μάιος αποκτά άλλη δυναμική. Δεν είναι μόνο η ορθή πορεία του Ερμή που θα σας απαλλάξει από τις ταλαιπωρίες, το κυριότερο είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή στη συνέχεια με τον Κρόνο ενεργοποιούν τον τομέα της επικοινωνίας, της κοινωνικοποίησης και των εκδηλώσεων. Αν θέλετε να συμμετέχετε σε δράσεις είτε επαγγελματικού είτε κοινωνικού ενδιαφέροντος είναι η κατάλληλη στιγμή. Με τόση έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας είναι πολύ σημαντικό να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα ταλέντα, τις ικανότητες και τη δουλειά σας. Μάρκετινγκ, διαφήμιση, καμπάνιες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σχεδιαστούν σε αυτή τη φάση και να τις λανσάρετε από την επόμενη εβδομάδα με ορθόδρομο Ερμή, γιατί μπορεί να αποδώσουν εξαιρετικά. Βοηθητικές είναι οι όψεις της Αφροδίτης κι από πλευράς γνωριμιών είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμος

Τα άγχη για τα επαγγελματικά δεν τελειώνουν ποτέ, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος χωρίς να βοηθά να έχετε τις εξελίξεις που επιθυμείτε. Βέβαια αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που θα βρίσκεται σε αυτή τη φάση, καθώς την Κυριακή μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία από τις αρχές της άλλης εβδομάδας. Υπομονή λίγες μέρες ακόμη. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 09/05 στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας βοηθά να αποκτήσετε μια διαφορετική αντίληψη της καθημερινότητας της δουλειάς σας και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Στο διάστημα αυτό έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί εκεί που ονειροπολείτε ή δεν ασχολείστε με κάτι που θέλει την απόλυτη συγκέντρωση σας και η σκέψη τρέχει αμέριμνη να προκύψουν και ωραίες ιδέες ή λύσεις, που αν εφαρμόσετε μπορεί να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Εξακολουθεί φυσικά να υπάρχει ένας αναβρασμός στην καθημερινότητα σας, κάποιες φορές και αρκετό παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να συζητάτε εσείς οι ίδιοι σε ένα πιο μυστικό επίπεδο τις μελλοντικές επαγγελματικές σας ενέργειες, να ψάχνετε ίσως κάτι καινούριο ή αποδοτικό οικονομικά, πιθανώς όμως να παίζει και το τέλος μιας κατάστασης σε θέματα δουλειάς. Να κλείνει ας πούμε ένας κύκλος. Στη συνέχεια της εβδομάδας ο κυβερνήτης σας Ερμής όπως και η Αφροδίτη θα σχηματίσουν θετικές όψεις με τον Κρόνο στις 12 και 13/05, κάνοντας εξαιρετικές τις μέρες για σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, για να οργανώσετε τη στρατηγική σας, να εστιάσετε στους επαγγελματικούς σας στόχους και να έχετε κέρδος. Βέβαια αν πρέπει να υπογράψετε μια συμφωνία, ένα συμβόλαιο ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καλά θα κάνετε να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να είναι πιο σταθερό το πλαίσιο χωρίς ανάδρομο Ερμή. Κι αυτή την εβδομάδα ο Άρης θα εξακολουθήσει την πορεία του στον Καρκίνο, αυτή τη φορά επηρεάζοντας τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας δημιουργώντας μεγαλύτερη τάση για έξοδα και αγορές. Από την άλλη βέβαια αυξάνει και τις προοπτικές να προκύψει μια νέα πηγή εσόδων.

Καρκίνος

Το μυστικό της επιτυχίας αυτή την εβδομάδα είναι οι «συνέργειες», καθώς ο Ήλιος από τον Ταύρο συναντά στις 09/05 τον Ουρανό σε όψη συνόδου. Από το 2018 που ο Ουρανός προχώρησε στο ζώδιο του Ταύρου, κάθε χρόνο τέτοια εποχή σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Ήλιο μέσα στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τους στόχους, τους συνεργάτες, τους φίλους, τους ανθρώπους που έχετε κοινές απόψεις, ενδιαφέροντα, στόχους. Μέχρι το 2026 που θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα θα σας οδηγήσει πολλές φορές σε μια αναπροσαρμογή των στόχων σας, σε νέα περιβάλλοντα και σε νέες συνεργασίες. Νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, ενώ μέχρι το τέλος της διέλευσης μπορεί να έχει μεταβληθεί κι ο φιλικός σας κύκλος. Προς το παρόν επηρεάζεστε περισσότερο οι γεννημένοι στο δεύτερο μισό του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Οι όψεις αυτές προσφέρονται για να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία και το διαδίκτυο προς όφελός σας, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Στην πορεία της εβδομάδας Ερμής και Αφροδίτη θα σχηματίσουν θετικές όψεις με τον Κρόνο, με προεξέχουσα την όψη τριγώνου της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο στις 13/05. Αυτές οι όψεις όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας έχουν θετική επιρροή στη ζωή σας προσωπικά αλλά και σε θέματα επαγγελματικά. Είναι θετικές μέρες για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συνεντεύξεις, για θέματα δουλειάς ή και σπουδών. Εξαιρετικές όψεις και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας. Βέβαια όπου ακουμπά ο Κρόνος χρειάζεται να δείξετε και πειθαρχία και υπομονή, αλλά και μια σοβαρότητα στις προθέσεις και την προσέγγιση σας.

Λέων

Από το 2018 που ξεκίνησε την πορεία του στον Ταύρο ο πλανήτης των αλλαγών, των ξαφνικών γεγονότων, αλλά και του «χάους», ο Ουρανός, μέχρι το 2026 που θα την ολοκληρώσει επηρεάζει ξεκάθαρα την κατεύθυνση της ζωής σας και την καριέρα σας. Κάθε χρόνο τέτοια περίπου εποχή συναντά σε σύνοδο τον κυβερνήτη σας Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που θα συμβεί κι αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 09/05. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει ουρανοκατέβατες αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο ή απρόοπτες εξελίξεις στην καριέρα σας αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο μισό του δευτέρου δεκαήμερου του ζωδίου σας. Αυτό δε σημαίνει κάτι αρνητικό. Πιθανώς να γίνετε αποδέκτες μιας επαγγελματικής πρότασης, να αναγνωριστεί η δουλειά σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας και να πάρετε προαγωγή ή να κάνετε μια μεταγραφή με καλύτερους όρους. Βέβαια, καθώς έχουμε ακόμη ανάδρομο φαινομενικά Ερμή στον ίδιο τομέα, μπορεί να υπάρχουν ακόμη κάποιες καθυστερήσεις αλλά μην πτοήστε. Η επαγγελματική καταξίωση και η άνοδος θα ευνοηθούν άλλωστε από την επόμενη εβδομάδα ακόμη περισσότερο, καθώς στον τομέα αυτό θα λάβει θέση και ο γενναιόδωρος Δίας στον Ταύρο. Στην πορεία της εβδομάδας οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να είναι ευνοϊκές, αν θέλετε να κάνετε κάποιες μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αλλά θέλει προσοχή να μην διαρρεύσετε μυστικά που δεν πρέπει κι επίσης χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί σε αυτή τη φάση αν οι απαντήσεις που περιμένετε δεν έρχονται τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε ή αν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν μοιράζονται τον δικό σας ενθουσιασμό σε αυτή τη φάση. Δεν σημαίνει ότι κάτι ματαιώνεται κι επίσης μην το παίρνετε προσωπικά. Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθός στο ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας και τα εμπόδια από τον δρόμο σας σιγά σιγά θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα του Μαΐου φέρνει την ετήσια σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στις 09/05. Από το 2018 που ο Ουρανός προχώρησε στον Ταύρο οι απόψεις και οι γνώμες των άλλων σε σχέση με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε στο μέλλον σας λίγο σας αφορούν, αφού είστε πιο πρόθυμοι από ποτέ να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι είτε σε θέματα σπουδών, είτε δουλειάς ή γενικώς δραστηριοτήτων στην καθημερινότητα σας. Το μυαλό σας αδημονεί για μια νέα περιπέτεια, ένα καινούριο ορίζοντα, που δεν μπορεί να ανέχεται υποδείξεις άλλων. Ο νους σας ταξιδεύει στο μέλλον ή σας πιάνουν τάσεις φυγής από το βαρετό ή και δυσάρεστο για κάποιους παρόν. Αυτή η εβδομάδα βέβαια δεν βοηθά τόσο πολύ στην υλοποίηση των ονείρων και των νέων σας στόχων, αφού με τον κυβερνήτη σας Ερμή, που εξακολουθεί την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του μέχρι την Κυριακή που θα μπει σε στάση για να γυρίσει ορθός, οι εξελίξεις δεν τρέχουν τόσο γρήγορα όσο θα επιθυμούσατε. Υπομονή ακόμη μια εβδομάδα Παρθένοι μου και από την επόμενη, που εκτός από ορθόδρομο Ερμή θα περάσει και ο Δίας στον φιλικό σας Ταύρο, τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σας. Στην πορεία της εβδομάδας οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 12 και 13/05 στρέφουν την προσοχή σας στις σχέσεις σας προσωπικές, ερωτικές και φιλικές, αλλά και σε διαπραγματεύσεις. Οι όψεις αυτές σας δίνουν την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι με μακροπρόθεσμο ορίζοντα ή να τελειώσετε κάτι που βλέπετε ότι μπορεί να μην έχει μέλλον. Από τότε που ο Κρόνος πέρασε στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών δεν σας ενδιαφέρουν χλιαρές καταστάσεις. Θέλετε σοβαρότητα και ουσιαστική δέσμευση στις σχέσεις σας με τους άλλους. Όποιος δεν μπορεί να σας την παρέχει απλά βγαίνει από το κάδρο, τόσο απλά. Αν δεν είστε παρόλα αυτά σίγουροι για μια σχέση ή συνεργασία, καλύτερα να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αφήστε το για την επόμενη εβδομάδα, ώστε να σιγουρευτείτε ότι κάνετε το σωστό.

Ζυγός

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου είναι η μοναδική μέσα στον μήνα που ο Ερμής θα εξακολουθήσει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει θέματα ταμπού, θέματα που δεν τα συζητάμε ανοιχτά, όπως αυτό της σεξουαλικότητας, του θανάτου, των μεταφυσικών μας αναζητήσεων, αλλά και πιο πεζά όπως είναι τα οικονομικά που προέρχονται από κληρονομιές, ασφάλειες, διατροφές, μπόνους, επενδύσεις, συνεταιρισμούς. Όπως φαίνεται τα θέματα αυτά σας απασχολούν εδώ και καιρό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάνοντας σας λίγο πιο απόμακρους ή και αρκετά εσωστρεφείς σε αυτή τη φάση. Πιθανώς να έχετε και ανάγκη να είστε λίγο πιο μοναχικοί αυτή την περίοδο για να σκεφτείτε σε βάθος και να αξιολογήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οικονομικές προτάσεις και συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν θα πρέπει να ελεγχθούν λεπτομερώς πριν αποφασίσετε μια δέσμευση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 09/05 επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, φέρνοντας μια ενεργοποίηση σε θέματα οικονομικών κι επαγγελματικών. Πιθανόν να υπάρχουν απρόοπτα και εξελίξεις που δεν είχατε υπολογίσει. Ενδεχομένως να προκύψουν νέα δεδομένα σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την έρευνα σας σε μια ερωτική σχέση ή σε μια επαγγελματική συνεργασία. Σας καλύπτει αυτό που έχετε; Μπορείτε να αλλάξετε ή να βελτιώσετε κάτι; Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξετε νέους ορίζοντες; Οι πολύ θετικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο στη συνέχεια στις 12 και 13/05 βοηθούν να επιτύχετε μια επαγγελματική διαπραγμάτευση που θα είναι θετική μακροπρόθεσμα και για την πορεία της καριέρας σας. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος στον τομέα της εργασίας απαιτεί μεθοδικότητα, οργάνωση και βέβαια να κάνετε τη σωστή κίνηση στη σωστή στιγμή. Αν δεν έχετε αποφασίσει κάτι μην απογοητεύεστε. Οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν από την επόμενη εβδομάδα.

Σκορπιός

Η άνοιξη μέχρι τώρα δεν σας έχει κάνει πολλά χατίρια αλλά αυτό, όπως σας έχω υποσχεθεί από την αρχή της χρονιάς ακόμη, θα αλλάξει τον Μάιο κι δη από την επόμενη Δευτέρα 15/05 με το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Σημαντική βοήθεια θα λάβετε κι από τον Δία που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου απέναντι σας. Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου είναι η τελευταία με ανάδρομο Ερμή στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών. Καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο, πότε ορθός και πότε ανάδρομος από τον Απρίλιο ακόμη και μέχρι τις 11/06, ενισχύει το πνεύμα συνεργασίας και σχέσεων και σας βάζει στη διαδικασία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους προκειμένου να επιτύχετε στους κοινούς σας στόχους. Είναι μια περίοδος με ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο ή να μπείτε σε νέες συνεργασίες εξερευνώντας τις δυνατότητες επιτυχίας που μπορείτε να έχετε. Βέβαια στην ανάδρομη φάση του που διαρκεί μέχρι τις 14/05 καλό είναι να μη βιαστείτε να δεσμευτείτε, να υπογράψετε νέες συμφωνίες ή να κάνετε μια εκκίνηση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 09/05 μπορεί να φέρει ουρανοκατέβατες αλλαγές και εκπλήξεις για τους γεννημένους κοντά στις 12, 13/11. Πιθανώς μια νέα πρόταση ή μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο. Οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο στη συνέχεια της εβδομάδας στις 12, 13/05 μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, αρκεί να στηριχτείτε στη λογική προσέγγιση των πραγμάτων, να εκθέσετε τις απόψεις και τις θέσεις σας και να περιμένετε ανάλογη σοβαρή αντιμετώπιση κι από την άλλη πλευρά. Αν πιστεύετε ή νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά σε μια σχέση ή συνεργασία, ή νιώθετε ότι εσείς την «τρέφετε» μόνο χωρίς να παίρνετε πίσω την ανάλογη προσοχή και φροντίδα, τότε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε πολλά πράγματα και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να αποστασιοποιηθεί από το συναίσθημα και να πάρετε αποφάσεις με το μυαλό σας. Όλο αυτό όμως θέλει χρόνο και υπομονή.

Τοξότης

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου είναι και η τελευταία μέσα στον μήνα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο. Από την Κυριακή 14/05 μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομος στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Στο μακρύ του ταξίδι στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής βοηθά να κάνετε πιο συστηματικές προσπάθειες τόσο στην καθημερινότητα της δουλειάς σας για να την ενισχύσετε όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Το σημαντικό είναι να βρείτε τρόπους να δουλεύετε εξυπνότερα και αποδοτικότερα, όχι να βαραίνετε το πρόγραμμα σας περισσότερο και να δουλεύετε πιο σκληρά. Μέχρι την Κυριακή 14/05 που εξακολουθεί να είναι ανάδρομος μπορεί να αποσυντονίζεστε λίγο και να χάνετε τη συγκέντρωση σας ειδικά στη δουλειά, γι’ αυτό πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, ειδικά αν κάνετε ένα επάγγελμα που βάση του είναι η επικοινωνία και η επαφή με κοινό. Αν νιώθετε ότι το πρόγραμμα σας είναι επιβαρυμένο και δεν καταφέρνετε να ανταποκριθείτε σε όλες τις υποχρεώσεις σας, δεν είναι κακό να μοιράσετε κάποιες ευθύνες και στους συνεργάτες σας ή γιατί όχι να προσλάβετε κάποιον που θα μπορούσε να σας βοηθήσει. Ο 6ος οίκος που ενεργοποιείται κάτω από την επιρροή αυτή έχει να κάνει και με τα θέματα της υγείας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα ραντεβού για τσεκάπ, με ένα διαιτολόγο ή για την ετήσια φροντίδα στον οδοντίατρο ή ακόμη και κάποια ραντεβού για να βάλετε σε τάξη θέματα λογιστικά, φορολογικά ή όποια άλλα είναι σε εκκρεμότητα και σας δημιουργούν πονοκέφαλο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον ίδιο τομέα στις 09/05 σας προτρέπει να κάνετε μικρές αλλαγές στη διατροφή, στη διαχείριση του ύπνου, της άσκησης, αλλά της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Θα επηρεαστείτε περισσότερο οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Στην πορεία της εβδομάδας έχουμε θετικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που προσφέρουν δυνατότητες δέσμευσης με μια μακρόχρονη προοπτική είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Η ειλικρίνεια, οι καλές προθέσεις αλλά και οι ξεκάθαρες απαιτήσεις είναι τα βασικά συστατικά που πρέπει να επιδιώξετε στις σχέσεις σας αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως

Ο παράγοντας δημιουργικότητα ενισχύεται αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στις 09/05 στον Ταύρο, μέσα στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της επιχειρηματικότητας, αλλά και της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Είναι καλές μέρες να συζητήσετε τις ιδέες σας στη δουλειά, στο σπίτι ή και με τον σύντροφο σας. Είναι ακόμη μια καλή στιγμή αν έχετε κάποιο ταλέντο και θέλετε να το δείξετε στον κόσμο να βρείτε τρόπο να το κάνετε. Πλέον με τις τόσες δυνατότητες της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε πολύ πιο εύκολα να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας. Βέβαια στον ίδιο τομέα είναι φαινομενικά ανάδρομος ο Ερμής μέχρι την Κυριακή 14/05 και πιθανώς να φέρει κάποιες καθυστερήσεις ή προσωρινές αναβολές στα σχέδια σας. Επειδή ο ίδιος τομέας αφορά και θέματα παιδιών, αν είστε σε φάση που ψάχνεστε για την απόκτηση ενός απογόνου και έχετε απογοητευθεί μη το βάζετε κάτω, καθώς από την άλλη εβδομάδα ο Δίας προχωρά στον Ταύρο και θα βοηθήσει να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης στη συνέχεια της εβδομάδας με τον Κρόνο στους Ιχθύς σας παρέχουν το κατάλληλο υπόβαθρο για να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες, προϊσταμένους και ανωτέρους ή ανθρώπους που παρέχουν σε σας τις υπηρεσίες τους. Αυτή η πλανητική συνάντηση που είναι μια μίξη δημιουργικότητας και λογικής μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε μια δημιουργική διάσταση στη δουλειά σας, να κάνετε καλύτερες δημόσιες σχέσεις, να βρείτε λύσεις ειδικά αν έχετε κολλήσει σε ένα πρόβλημα στη δουλειά σας. Πολύ βοηθητική η πλανητική αυτή συγκυρία και σε θέματα που αναφέρονται στη φυσική σας κατάσταση και υγεία αν έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Την Κυριακή ο Ερμής θα μπει σε στάση κι από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας ορθόδρομος πλέον θα βοηθήσει να έχετε εξελίξεις και να σημειώσετε πρόοδο. Μια εβδομάδα ακόμη υπομονή και ψυχραιμία.

Υδροχόος

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου είναι και η τελευταία μέσα στον μήνα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Σε αυτό το ζώδιο ο Ερμής αναφέρεται σε ένα πολύ προσωπικό, ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που αφορά τα δικά σας προσωπικά θέματα, την οικογένεια και το σπίτι και δημιουργεί κάποιες αρρυθμίες. Στον ίδιο τομέα λαμβάνει χώρα και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 09/05, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Μήπως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον χώρο που περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας; Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να ανανεώσετε τα έπιπλα σας, να βάψετε τους τοίχους, να επιμεληθείτε ένα νέο χώρο ή ακόμη να ψαχτείτε περισσότερο με μια αλλαγή σπιτιού αν είναι στα πλάνα σας μια μετακόμιση. Αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε την έρευνα σας. Ή ακόμη αν θέλετε να βρείτε κάποιο άτομο να σας βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού ξεκινήστε τώρα την έρευνα σας. Από την άλλη, με αυτή την όψη ίσως σας βγαίνει μέσα σας μια επαναστατική διάθεση απέναντι σε κάποιες οικογενειακές σχέσεις, ειδικά αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Η όψη αυτή, που επαναλαμβάνεται μια φορά τον χρόνο από το 2018 στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι και το 2026, σας καλεί να κόψετε τον ομφάλιο λώρο και να αυτονομηθείτε πλήρως. Στην πορεία της εβδομάδας Ερμής και Αφροδίτη θα σχηματίσουν θετικές όψεις με τον Κρόνο στις 12 και 13/05. Κυριαρχεί βέβαια το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, εκμεταλλευτείτε τη θετική επιρροή για να ενεργοποιηθείτε σε θέματα άσκησης, βελτίωσης της διατροφής σας και ξεκούρασης. Βέβαια μέχρι τις 20/05 ο Άρης θα συμβαδίζει στον ίδιο τομέα με την Αφροδίτη και δεν θα σας επιτρέπει πολλά περιθώρια χαλάρωσης εξαιτίας του φόρτου εργασίας.

Ιχθύς

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου είναι και η τελευταία με ανάδρομη φαινομενικά πορεία για τον Ερμή, που στις 14/05 μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθός από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Στις 09/05 σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, στον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Φαίνεται λοιπόν ότι τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν δεόντως και ίσως εντατικοποιηθούν και οι κινήσεις και οι δράσεις σας προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα αν επιθυμείτε να περιποιηθείτε την επαγγελματική σας «εικόνα» ή να κάνετε πιο σωστή διαχείριση του ρόλου σας στη δουλειά. Συζητήσεις, συσκέψεις και καλή σχεδίαση των επαγγελματικών σας θεμάτων θα βοηθήσουν να προχωρήσετε. Βέβαια μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, διλήμματα τα οποία θα αρχίσουν να επιλύονται από την επόμενη εβδομάδα, που εκτός από την ορθή πορεία του Ερμή θα ενισχυθείτε κι από την είσοδο του Δία του παραδοσιακού σας κυβερνήτη στον Ταύρο. Οι επόμενες ημέρες της εβδομάδας με τις όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης προς τον Κρόνο στο ζώδιο σας θα είναι θετικές στο να προχωρήσετε σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σε μια σημαντική σχέση, ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σας είτε είναι θετικό είτε αρνητικό το αποτέλεσμα. Οι όψεις με τον Κρόνο πάντα ζητούν να είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Τι είναι λοιπόν αυτή τη στιγμή προτεραιότητα σας; Πού θα δίνατε την καρδιά σας με όλη σας την προθυμία; Είναι ένα επαγγελματικό πρότζεκτ; Ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό έργο; Μια ερωτική σχέση; Ένα παιδί; Οι σπουδές σας; Όποια κι αν είναι η απάντηση σας είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως με τον Κρόνο δεν σας χαρίζεται κάτι. Πάντα εργάζεστε γι’ αυτό και με το παραπάνω. Όμως ο Κρόνος έχει μια δικαιοσύνη. Αν εργαστήκατε σκληρά και κουραστήκατε για την επίτευξη ενός στόχου, τότε ο στόχος αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιτύχει.

πηγή: asibiliou,gr

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...