Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Τα γυαλιά ηλίου που θα φοράνε αυτό το καλοκαίρι όλες οι fashionista

γυαλιά ηλίου
Instagram @paolaturani

Η νέα συλλογή από γυαλιά ηλίου που έχουν λατρέψει όλα τα it girls. Δες την!

Η M MISSONI παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.

Η ζωηρή ενέργεια της μάρκας εκφράζει στα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως την σύγχρονη και ανεπιτήδευτη θηλυκότητα της γυναίκας M MISSONI, μέσα από μια φρέσκια και ποπ συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως: τα τέλεια αξεσουάρ για τη νέα και δυναμική γυναίκα.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως «GRAPHIC ZIG-ZAG PRINTS» εμπνέονται από τα εμβληματικά γραφιστικά μοτίβα της M Missoni και δίνουν στα Zig Zag σχέδια μια νέα ερμηνεία που αποτυπώνεται στα ακροβραχιόνια.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως «GRAPHIC ZIG-ZAG TRIM» ξεχωρίζουν για τις απροσδόκητες χρωματικές πινελιές και τις παιχνιδιάρικες αντιθέσεις μεταξύ μονοχρωμιών ή διάφανων αποχρώσεων και λεπτομερειών zig-zag στη μετώπη ή τους βραχίονες.

Τα γυαλιά οράσεως «COLOR&PATTERNS» αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό διαφανούς ασετάτ και μέταλλου που αποπνέει την αίσθηση εξαιρετικής ελαφρότητας.

γυαλιά ηλίου

Φόρος τιμής στα εμβληματικά γραφιστικά της M Missoni: αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ασετάτ παρουσιάζουν μια νέα εκδοχή των μοτίβων Zig Zag ως διακριτική λεπτομέρεια στα ακροβραχιόνια. Τα ευκολοφόρετα ημι-έντονα σχήματα προσφέρουν μια σύγχρονη προσέγγιση, που εμπλουτίζεται με διακριτικές λεπτομέρειες, όπως η μεταλλική πλάκα με το λογότυπο Μ και το Zig Zag ίδιας απόχρωσης στο φακό.

γυαλιά ηλίου γυαλιά ηλίου

Τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου, κατάλληλα και για φακούς οράσεως, όπου το Zig Zag ερμηνεύεται ως πολύχρωμο γραφιστικό στοιχείο στο εσωτερικό ή το εξωτερικό των ακροβραχιόνιων. Η χρωματιστή, οβάλ μεταλλική πλάκα με το λογότυπο «M» διακρίνεται στον αριστερό βραχίονα, ενώ το εμβληματικό Zig Zag εμφανίζεται στο δεξιό φακό.

Διακριτική χρωματική παλέτα: πράσινο με καφέ ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με γκρι φακούς, λιλά με καφέ/γκρι φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

γυαλιά ηλίου γυαλιά ηλίου

Μοντέρνα γυαλιά ηλίου σε σχήμα cat-eye, κατάλληλα και για φακούς οράσεως, που τονίζονται από απροσδόκητες χρωματικές πινελιές στη μετώπη και παιχνιδιάρικες αντιθέσεις μεταξύ μονοχρωμιών και διάφανων αποχρώσεων. Το μοντέλο αυτό ξεχωρίζει χάρη στη χρωματιστή μεταλλική λεπτομέρεια Zig Zag στους βραχίονες, καθώς και το μοτίβο Zig Zag που είναι χαραγμένο με laser στον μεταλλικό πυρήνα και διακρίνεται μέσα από το διαφανές υλικό των βραχιόνων.

Ευκολοφόρετη χρωματική παλέτα: ροζ/πράσινο με γκρι φακούς, πράσινο/ροζ με μπορντό φακούς, λιλά/βιολετί με γκρι φακούς, μαύρο/ροζ με γκρι φακούς.

γυαλιά ηλίου

Σύγχρονα γυαλιά ηλίου σε μικρό, οβάλ σχήμα, κατάλληλα και για φακούς οράσεως, που τονίζονται από απροσδόκητες χρωματικές πινελιές στη μετώπη και παιχνιδιάρικες αντιθέσεις μεταξύ μονοχρωμιών και διάφανων αποχρώσεων. Το μοντέλο αυτό ξεχωρίζει χάρη στη χρωματιστή μεταλλική λεπτομέρεια Zig Zag στη μετώπη, καθώς και το μοτίβο Zig Zag που είναι χαραγμένο με laser στον μεταλλικό πυρήνα και διακρίνεται μέσα από το διαφανές υλικό των βραχιόνων.

Εντυπωσιακή χρωματική παλέτα: κόκκινο/πορτοκαλί  με καφέ φακούς, κρεμ/ροζ με γκρι φακούς,  γκρι/λιλά με βιολετί φακούς, μαύρο/ροζ με γκρι φακούς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...