Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Κατερίνα Καινούργιου κατακεραυνώνει τους πρώην συντρόφους της

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε το παράπονό της σχετικά με τους πρώην συντρόφους της ως σήμερα. Τι δήλωσε στον Μουτσινά;

Μόλις εχθές «έκλεισε» τα 38 και σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Όλον αυτόν τον καιρό έχουν γραφτεί διάφορα για τη σχέση των δύο παρουσιαστών μετά την πετυχημένη τους συνεργασία στο παρελθόν. Να που τώρα η Κατερίνα κάθισε απέναντι από τον Νίκο και τα είπαν όπως παλιά.

Η παρουσιάστρια του Alpha εξέφρασε την επιθυμία της να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή με κάποιον νέο έρωτα και αναφέρθηκε στους πρώην συντρόφους της, αλλά και στη δημοσιότητα που εξασφάλισαν οι πρώην σχέσεις της.

«Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Θέλω έναν άνδρα σαν και εσένα

Η παρουσιάστρια είναι μία γυναίκα γεμάτη συναισθήματα. Ένα κορίτσι που ζει τα πάντα στο μάξιμουμ, όπως έχει δηλώσει και παλαιότερα. Ερωτεύεται με πάθος και πονάει αρκετά έπειτα από κάθε χωρισμό.

Τους τελευταίους μήνες, η Κατερίνα Καινούργιου είναι single στην πόλη αυτή και αρκετές φορές τοποθετείται γύρω από αυτό. Σήμερα, μέσα από την εκπομπή της μας «πρόδωσε» ποιος είναι ο άνδρας πρότυπο για εκείνον. Ποιος είναι αυτός που θα ήθελε να βρει έναν όμοιό του. Ομολογουμένως, έχει δείξει κατά καιρούς πόσο πολύ τον θαυμάζει και κυρίως τον εκτιμά. Τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τη στάση του απέναντι σε διάφορα γεγονότα.

Η Κατερίνα Καινούργιου θα ήθελε έναν άνδρα δίπλα της σαν τον… Γρηγόρη Γκουντάρα. Πώς προέκυψε, όμως, αυτή η δήλωση;

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τους δύο γιους του, βρέθηκαν στο πλατό του J2US το περασμένο Σάββατο και καμάρωναν τη Νάταλι. Το βίντεο αυτό, λοιπόν, προβλήθηκε και στην Super Κατερίνα.

Λίγο αργότερα, ο Γκουντάρας, δεν έκρυψε τη χαρά του για την εδώ και 12 χρόνια σύζυγό του τονίζοντας πως δεν έχουν βοήθεια από γιαγιάδες ή παππούδες και μεγαλώνουν μόνοι τους τα δύο παιδιά τους έχοντας απόλυτη αγάπη ο ένας για τον άλλο.

Ακούγοντας τον Γρηγόρη, η Κατερίνα δεν έκρυψε την ελπίδα να γνωρίσει κι αυτή κάποτε έναν τέτοιο άντρα.

«Γρηγόρη θέλω έναν άνδρα σαν εσένα, θέλω να ζήσω αυτόν τον έρωτα και την αγάπη και το μαζί», εξομολογήθηκε η Κατερίνα.

Να συμπληρώσουμε κάπου εδώ βέβαια πως στο πλατό του J2US δίνει το παρόν και η παρουσιάστρια μέχρι στιγμής για να στηρίξει τον κολλητό της φίλο και παραγωγό, Νίκο Κοκλώνη.

Μάλιστα, μας είχε εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της με ολόσωμο ασπρόμαυρο playsuit.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο ψεύτικος λογαριασμός στο Instagram για τους πρώην

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα κινητά μας. Όλες μας και όλοι μας έχει τύχει κατά καιρούς να θέλουμε να δούμε τον social λογαριασμό κάποιου πρώην, κάποιας νυν του πρώην και τα λοιπά. Έχουμε θέλησει να δούμε τα ig stories του και να τον/την παρακολουθήσουμε. Δεν είναι ωραίο, ίσως να μην είναι και αξιοπρεπές για εμάς τους ίδιους αλλά το έχουμε κάνει.

Οι ψεύτικοι λογαριασμοί στο Instagram δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε. Ίσως για τους παραπάνω λόγους να έχουμε θελήσει να ανοίξουμε έναν ψεύτικο λογαριασμό για να κάνουμε τις επιτηρήσεις μας. Το ίδιο ακριβώς έχει κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή την επίσκεψη και συνάντηση του Νίκου Κοκλώνη στην εκπομπή της, η Κατερίνα προέβει και η ίδια σε αποκαλύψεις.

Η παρουσιάστρια με τον παρουσιαστή και ιδιοκτήτη της Barking Well έκατσαν αναπαυτικά στον καναπέ και τα είπαν σαν να βρίσκονταν σε κάποια γωνιά του σπιτιού τους. Και οι αποκαλύψεις, βέβαια, δεν άργησαν να έρθουν. Ο Νίκος και η Κατερίνα παραδέχθηκαν ότι έχουν ψεύτικα προφίλ στα social media, ενώ έγινε αναφορά και στον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον Κοκλώνη να αφήνει… το υπονοούμενό του.

Η συζήτηση για τα ψεύτικα προφίλ της Κατερίνας Καινούργιου και του Νίκου Κοκλώνη ξεκίνησε από τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο δημοσιογράφος πρότεινε στους δύο φίλους να κάνουν μαζί εκπομπή- reality για να βλέπει ο κόσμος τις παρακολουθήσεις που κάνουν, με την Κατερίνα να παραδέχεται με χιούμορ ότι… «εκεί θα πέσει ΕΣΡ».

Ο Νίκος Κοκλώνης, λοιπόν, πήρε τον λόγο και προχώρησε σε αποκαλύψεις. «1800 ψεύτικα προφίλ έχουμε στα social media. Κάποια στιγμή από την εναλλαγή των προφίλ μπερδευόμαστε και μπαίνουμε από το κανονικό. Και λέω ”τι τα έχουμε τα ψεύτικα; Αφού μπαίνουμε από τα κανονικά;’’», είπε ο ιδιοκτήτης της Barking Well με όλα τα μέλη της εκπομπής «Super Katerina» να ξεσπούν σε γέλια.

Σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε με χιούμορ: «Ξαφνικά μπαίνω από το κανονικό μου (σ.σ. προφίλ). Και μου λέει: ”ρε τρελή θα βλέπουν @katken85 και θα καταλαβαίνουν ότι ψάχνουμε’’», ενώ λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι συνολικά έχει 5 ψεύτικα προφίλ στο Instagram.

 Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη νέα του σχέση;

H Κατερίνα Καινούργιου συζήτησε με τον Νίκο Κοκλώνη για την αυριανή πρεμιέρα του J2US στον ALPHA, η κουβέντα με κάποιον τρόπο έφτασε… στον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Φίλιππο Τσαγκρίδη, αλλά και στον «άνθρωπό» της.

H 37χρονη παρουσιάστρια θα βρίσκεται στην πρεμιέρα του φίλου της για να τον στηρίξει. Ο Νίκος Κοκλώνης, λοιπόν, είχε την απορία αν μαζί της θα είναι και… ο άνθρωπός της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο δικός σου άνθρωπος θα έρθει αύριο στην πρεμιέρα μου; Ε, πρέπει ο Φίλιππος να έρθει αύριο», με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά και να λέει: «Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος… δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει τη ζωή του» και τον Νίκο να απαντά: «Άσε μας καλέ που έχει προχωρήσει, μεταξύ μας τώρα» δημιουργώντας για άλλη μια φορά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...