Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Fashion Trends: Τα 6 χρώματα που θα φοράμε αυτό το καλοκαίρι όλες

fashion trends

Ποιες είναι οι it αποχρώσεις, σύμφωνα με τα fashion trends, για τις καλοκαιρινές μας αγορές;

Μπορεί να διανύουμε μία mid season όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα να βρισκόμαστε στο δίλημμα «καλοκαιρινά ή χειμερινά» αλλά η Πρωτομαγιά βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας, άρα και το καλοκαίρι. Σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε να επενδύουμε σε νέα κομμάτια για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα και φυσικά θα ξεχωρίσουμε από τα ήδη υπάρχοντα τι κρατάμε και τι αποθηκεύουμε ή χαρίζουμε.

Παρακάτω θα βρεις τις έξι αποχρώσεις που έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν, όπως ορίζουν τα fashion trends.

#1 Γκρι

Το γκρι είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις, το οποίο συναγωνίζεται άνετα σε κομψότητα το διαχρονικό μαύρο. Για την φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι, οίκοι όπως οι Loewe, Issey Miyake, Fendi και Miu Miu προτείνουν να προσθέσεις στη συλλογή σου μπλούζες με διαφάνειες, mini ή one shoulder φορέματα, αλλά και κοστούμια σε σατινέ υψή. Όλα σε γκρι χρώμα που αποπνέει μία πολυτέλεια και φινέτσα.

#2 Cobalt Blue

Αυτή η τόσο ιδιαίτερη απόχρωση που θυμίζει κατά πολύ το διαχρονικό μπλε του Ίβ Κλέιν έρχεται για να γεμίσει με χρώμα και θετική διάθεση το στιλ της νέας σεζόν. Σε ποιους οφείλουμε το εν λόγω trend; Οι οίκοι Loewe, Valentino, Alexander McQueen, Akris και Prada προτείνουν να επενδύσεις σε κοστούμια, αέρινα φορέματα, μεταξωτές μπλούζες και πουκάμισα, αλλά και σε αξεσουάρ σε μπλε απόχρωση. Η στιλιστική επιτυχία είναι δεδομένη.

fashion trends

@alexandermcqueen

#3 Powder Blue

Η χρωματική πρόταση των οίκων Hermes, Givenchy, Bevza και Deveaux για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 είναι μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε, το γνωστό powder blue. Είναι κομψό, έχει σχεδόν τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με τα neutrals, ενώ ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

fashion trends

@givenchy

#4 Λιλά

Ένας από τους μεγάλους χρωματικούς πρωταγωνιστές της άνοιξης και του καλοκαιριού για το 2023 είναι το λιλά. Σύμφωνα με τους Prabal Gurung, Ulla Johnson, Jason Wu και Marni, τα ντραπέ φορέματα, οι φούστες με βολάν, τα πανωφόρια, τα tank tops και οι μπλούζες με διαφάνειες σε λιλά απόχρωση πρόκειται να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στο στιλ σου.

#5 Κίτρινο

Εάν αγαπάς τα έντονα χρώματα, τότε το κίτρινο που προτείνουν οι Lela Rose, Carolina Herrera, Altuzarra και Ulla Johnson πρόκειται να σε ενθουσιάσει. Πώς θα την προσθέσεις στο ντύσιμό σου; Με midi φορέματα με ρομαντικό χαρακτήρα, κοστούμια σε λινό ύφασμα και co-ords που θα έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεσή σου.

fashion trends

@altuzarra

#6 Μαύρο

Οι οίκοι Jason Wu, Ulla Johnson και Victor Glemaud αποφάσισαν να αποτίουν φόρο τιμής στην απόχρωση που είναι συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας και φινέτσας. Αυτή τη σεζόν όμως, το μαύρο συνδέεται τόσο με το sexiness όσο και με τον επαναστατικό χαρακτήρα του μέσα από balloon φορέματα, κοστούμια, εφαρμοστά φορέματα και διαφάνειες.

fashion trends

@jasonwu

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...