Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Σε βαρύ πένθος η Μαρία Ηλιάκη: Συγκινεί το μήνυμά της στο Instagram

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη ποζάρει με την κόρη της αγκαλιά και μας ανακοινώνει την μεγάλη απώλεια της οικογένειάς της. 

Η Μ. Παρασκευή ξημέρωσε με μία δυσάρεστη είδηση για την οικογένεια της Μαρίας Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με μία τρυφερή φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια, γενικώς, μας έχει συνηθίσει με όμορφες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τους τελευταίους μήνες μάλιστα μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της με την κόρη της Κατερίνα.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε ένα ακόμη τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την κόρη της, το οποίο συνόδευσε με μία αρκετά συγκινητική λεζάντα. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην κόρη της πως η γιαγιά της δε βρίσκεται πια στη ζωή με τον πιο γλυκό τρόπο:

«Σήμερα μάθαμε πως η μία μας γιαγιά “μένει” στον ουρανό με τον Θεούλη…να περάσετε όμορφα όπου και να είστε…με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν».

Μαρία Ηλιάκη

Instagram

Η Μαρία Ηλιάκη μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη ολοκλήρωσε τις πυρετώδεις προετοιμασίες για την μετακόμισή τους οπότε έχει τον χρόνο να απολαύσει μικρές βόλτες μαζί με την κόρη της. Έχοντας μετακομίσει, πλέον, στα βόρεια προάστια τις είδαμε να ποζάρουν μαζί σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Στην καθημερινότητά της περνάει με την κόρη της όσο περισσότερο χρόνο. Κάνουν βόλτες, παίζουν και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί απολαυστικά και αστεία στιγμιότυπα με την κόρη της.

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε πριν από λίγο η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram. Μαμά και κόρη πέρασαν χρόνο μαζί, πήγαν βόλτα και φωτογραφήθηκαν μπροστά από ένα εντυπωσιακό ενυδρείο στο Golden Hall.

«Μία τέλεια μέρα μαμάς και κόρης»

Μαρία Ηλιάκη

Πότε παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη;

Εδώ και μερικούς μήνες η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος της έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Μπορεί η παρουσιάστρια να πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία και εκεί να γέννησε τη μοναχοκόρη της αλλά πλέον επέστρεψαν οικογενειακά στην Ελλάδα. Ο σύντροφός της ασκεί πλέον το επάγγελμα του εντός συνόρων ενώ είναι ακόμα αμφιλεγόμενο αν η Μαρία Ηλιάκη θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

Φήμες θέλουν την Μαρία Ηλιάκη να επιστρέφει στην τηλεόραση τον επόμενο μήνα και για αυτό να έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες της μετακόμισης. Η οικογένεια αλλάζει σπίτι και η παρουσιάστρια αυτές τις ημέρες μοιράζεται με τους followers της το δύσκολο αυτό project. Όσο να ‘ναι μία μετακόμιση με ένα μικρό παιδί δεν είναι και εύκολη.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife, το ζευγάρι ετοιμάζει πυρετωδώς και τον γάμο του, που επιθυμεί να τελεστεί μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους, Κατερίνας. Κι ενώ δεν έχει αποφασιστεί αν το διπλό μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, το νησί απ’ το οποίο κατάγονται, το πιθανότερο είναι το χαρμόσυνο γεγονός να λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2023.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια ασχολείται πυρετωδώς τις τελευταίες μέρες με τη μετακόμιση, δημοσιεύοντας συνεχώς στιγμιότυπα από την όλη διαδικασία, μην μπορώντας να κρύψει την κούραση αλλά και τη χαρά της.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...