Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

O μικρός Αλέξανδρος Ρουβάς είναι ίδιος ο μπαμπάς του

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε μαζί μας μια νέα φωτογραφία του γιου του Αλέξανδρου.

Μπαμπάς και γιος άφησαν για λίγο πίσω τα κορίτσια του σπιτιού και πήγαν για κούρεμα. Ο Σάκης Ρουβάς ανεβάζει σπάνια φωτογραφίες με τα παιδιά του καθώς προτιμά τα social media posts να επικεντρώνονται στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Να όμως που χθες ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας δύο φωτογραφίες με τον 11χρονο Αλέξανδρο.
Ο πετυχημένος pop star ανήρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο υπέροχες φωτογραφίες με τον γιο του, αποδεικνύοντάς μας για ακόμα μία φορά πόσο πολύ μοιάζουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο 11χρονος πανέμορφος και κατάξανθος Αλέξανδρος έβγαλε δυο φωτογραφίες με τον μπαμπά του θυμίζοντας μικρό αντίγραφό του. Όμορφοι και χαμογελαστοί, πατέρας και γιος μάς χάρισαν ένα σπάνιο στιγμιότυπο “λιώνοντας” δικαίως τις καρδιές μας και βάζοντας “φωτιά” στον αλγόριθμο του Instagram.

Ρουβάς Ρουβάς

Ρουβάς:  Η ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη

Δεν γνωρίζουμε πότε ήταν η μέρα που ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια Ζυγούλη. Οι περισσότεροι από εμάς βέβαια γνωρίζουν την ημέρα που οι δυο τους ερωτεύθηκαν. Άλλωστε, η Κάτια έχει αναφέρει σε διάφορες συνεντεύξεις της πως μια επαγγελματική τους συνεργασία για τηλεοπτικό σποτ ήταν και η αφορμή αυτοί οι δυο να ερωτευτούν.

Από τότε πέρασαν χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έπαιξαν κρυφτό από τους φωτογράφους, παραδέχθηκαν τη σχέση τους, συγκατοίκησαν, απέκτησαν παιδιά και… παντρεύτηκαν.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν παραλείπει να εκφράζει δημόσια την αγάπη του για την πανέμορφη σύζυγό του, κάνοντας τους -σχεδόν- 1.000.000 followers του να “λιώνουν” από τη γλύκα.

Η τελευταία ανάρτησή του στο Instagram ήταν μία ακόμη ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη. Ο Σάκης Ρουβάς τη φιλάει γλυκά στο μάγουλο, προσφέροντάς της ένα μπουκέτο λουλούδια, ενώ συνοδεύει το post του με την τρυφερή λεζάντα: “Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δε χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!”.

Σάκης Ρουβάς

Instagram

Ο Σάκης Ρουβάς Κάνει Ερωτική Εξομολόγηση Στην Κάτια Του

Έχουν περάσει χρόνια από το θρυλικό χαστούκι της Κάτιας Ζυγούλη στον Σάκη Ρουβά. Εκείνη την ημέρα «γεννήθηκε» ένας έρωτας μεγάλος καθώς οι δυο τους μετρούν ήδη αρκετά χρόνια σχέσης, λιγότερα γάμου και αμέτρητων στιγμών με τα παιδιά τους. Ο Σάκης Ρουβάς έχει κάνει αρκετές δηλώσεις για τη γυναίκα της ζωής του και κάθε φορά που έχει την ευκαιρία μας δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

«Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες», έγραψε κάτω από ένα τρυφερό βίντεο των δυο τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Και κάπως έτσι ο Σάκης Ρουβάς κερδίζει το σημερινό βραβείο για το πιο ερωτικό ποστ στα social media.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ. Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν στις 5 Ιουλίου 2017 και ο γάμος τους αποτέλεσε ένα από τα πιο πολύσυζητημένα γεγονότα στην σόουμπιζ.

Σήμερα, 6 χρόνια αργότερα, οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και συνεχώς αναρτούν διάφορες φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στα social media, όπου φαίνεται ζωγραφισμένος ο έρωτας στα πρόσωπά τους.

«Αφήνουμε θυμούς να συσσωρεύονται και τελικά πας να πιάσεις το χέρι του άλλου και υπάρχει ένα τείχος μπροστά. Καλό είναι να τα δουλεύουμε. Αν στρέψεις την προσοχή σου από το ένα που σε εκνευρίζει, σε όλα τα άλλα που σε ενώνουν με το σύντροφό σου. αμέσως βλέπεις και τους λόγους να το κάνεις να δουλέψει. Θέλει και οι δύο να θέλουν να είναι μαζί.

Ανά περιόδους τα παιδιά παίρνουν σειρά στο να με βοηθήσουν να δουλέψω τα δικά μου θέματα. Και όταν κάνω τη δουλειά που χρειάζεται, το παιδί απελευθερώνεται από την αποστολή του να μου το φωτίσει. Και σειρά παίρνει το επόμενο για να μου δείξει ένα άλλο πρόβλημα με αυτό τον τρόπο συνδέομαι κάθε εποχή και με ένα παιδί.

Περίμενες ότι θα κάνεις τέσσερα παιδιά;

Όχι. Ο λόγος ήτανε ότι μπορούσα να αντιληφθώ τόσο έντονα το κομμάτι της ευθύνης και δεν ήξερα ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω. Σκέφτομαι συνέχεια αν είμαι αρκετά καλή μάνα αλλά μετά λέω -και είναι πολύ σημαντικό να το λέμε- ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Χρειάζεται να λέμε κι ένα μπράβο στον εαυτό μας», έχει πει η Κάτια μιλώντας για την οικογένειά τους.

Σάκης Ρουβάς & Αναστασία με μία φωτογραφία από το παρελθόν

Δεν νομίζουμε πως υπάρχει άνθρωπος σε ετούτη τη χώρα που δεν έχει σιγοτραγουδήσει έστω και ένα τραγούδι του Σάκη Ρουβά. Που δεν τον έχει ακούσει σε κάποια συναυλία ή σε ένα κέντρο διασκέδασης. Ο τραγουδιστής έχει αποτελέσει και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα pop είδωλα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Και χθες γιόρτασε τα 51α γενέθλιά του.

Ο Σάκης Ρουβάς δέχθηκε επισκέψεις στο κέντρο Teatro όπου εμφανίζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η Κάτια Ζυγούλη και η μεγάλη του κόρη Αναστασία ήταν εκεί για να τον γιορτάσουν. Ο τραγουδιστής ανήμερα των γενεθλίων του ανέβασε και ένα ig story με τις ευχές της Αναστασίας. Μέχρι χθες δεν είχαμε δει καμία άλλη κίνηση που να προδίδει πως εκείνη έχει εισχωρήσει στον κόσμο του Instagram.

Την ανάρτηση της κόρης του ο Σάκης Ρουβάς την έκανε repost στον δικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: “Tο μικρό μου κοριτσάκι”.

Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Ο γάμος τους τον Ιούλιο του 2017

Το ζευγάρι μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά, αποφάσισε να παντρευτεί ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας. Το μυστήριο έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Οι ίδιοι έχουν βαπτίσει την μικρή κόρη του Σάκη και της Κάτιας, Αριάδνη.

Η Κάτια Ζυγούλη είχε επιλέξει να φορέσει ένα ρομαντικό νυφικό, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Παρανυφάκια ήταν τα παιδιά τους. Και οι δύο δεν έκρυψαν λεπτό πως ένας από τους λόγους που αποφάσισαν πια να παντρευτούν. Αυτός δεν ήταν άλλος από την επιθυμία των παιδιών τους. Και διάλεξαν για ημερομηνία γάμου την ημέρα των γενεθλίων της Κάτιας, συμβολικά.

Καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο της χρονιάς ήταν εκπρόσωποι του χώρου της πολιτικής, της τηλεόρασης, της μόδας. Δεν απουσίαζαν όμως και άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στους υπέροχους κήπους όπου πάνω στα τραπέζια υπήρχαν καρτελάκια με τον τίτλο ενός γνωστού τραγουδιού του Σάκη Ρουβά, ξεχωριστό για κάθε τραπέζι.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν η στιγμή που ανέβηκαν στην πίστα με τα παιδιά τους και χόρεψαν όλοι μαζί.

Τα τέσσερα παιδιά απόλαυσαν τόσο τις προετοιμασίες του γάμου όσο και την διαδικασία και δεν σταμάτησαν να γελάνε από την χαρά τους. Είχαν δει τον γάμο αυτόν σαν ένα πάρτι. Άλλωστε, αυτό ήθελε και ο Σάκης με την Κάτια. Να είναι ο γάμος τους ένα μεγάλο πάρτι.

Την ίδια βραδιά, εκείνη του γάμου τους, είχαμε και άλλες εκπλήξεις. Γνωρίζαμε πως ο Σάκης είναι καλός χορευτής, η Κάτια όμως;

Kατά την διάρκεια της βραδιάς, το ζευγάρι χόρεψε αργεντίνικο τάνγκο δείχνοντας σε όλους ότι το έχουν και με τον χορό. Εκείνη είχε αφεθεί στα χέρια του συζύγου της και την καθοδηγούσε, κλείνοντας τον χορό αυτό με παθιασμένα φιλιά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...