Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν φοράς καμπαρντίνα

καμπαρντίνα
@mariellelindahl

Πώς να φορέσεις τώρα την άνοιξη την αγαπημένη σου καμπαρντίνα χωρίς να «υποκύψεις» σε στιλιστικό λάθος. 

Η καμπαρντίνα θεωρείται το πανωφόρι της άνοιξης ή και του φθινοπώρου. Είναι αυτό το κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας για τις ημέρες που δεν γνωρίζουμε αν θα ζεσταθούμε ή θα κρυώσουμε φεύγοντας από το σπίτι ή το γραφείο, και το έχουμε πάντοτε μαζί μας. Παλαιότερα, έβλεπες τις Γαλλίδες να φορούν την all time classic nude καμπαρντίνα τους και καταλάβαινες πως ξεκινά η νέα σεζόν.

Τα χρώματα πλέον ποικίλουν αλλά η καμπαρντίνα παραμένει το αγαπημένο μας hero piece της ενδιάμεσης σεζόν.

Ποια λάθη πρέπει να αποφύγεις επιλέγοντας μια καμπαρντίνα;

#1 Λάθος συνδυασμός με φορέματα ή φούστες

Η καμπαρντίνα όντως ταιριάζει με τα πάντα. Με παντελόνια, φούστες και φορέματα. Ωστόσο, όσον αφορά στα δύο τελευταία, υπάρχει ένα tip που πρόκειται να κάνει την αλλαγή στις εμφανίσεις σου. Πιο συγκεκριμένα, αφορά τη στιλιστική άποψη πως το φόρεμα ή η φούστα που θα φορέσεις δεν πρέπει να είναι στο ίδιο ακριβώς μήκος με τη καμπαρντίνα. Συνεπώς, χρειάζεται να είναι σε μήκος πιο κοντό ή πιο μακρύ. Στην περίπτωση που το φόρεμα/φούστα είναι ακριβώς στο ίδιο μήκος με το πανωφόρι, πρόκειται να δημιουργεί πιθανή δυσκολία στο περπάτημα, ανεβάζοντας το bottom και κάνοντας σας να νιώθετε άβολα.

#2 Η ιδανική καμπαρντίνα για day to night εμφανίσεις

Κάθε φορά που αναλογιζόμαστε το εν λόγω πανωφόρι, ο νους πηγαίνει αυτομάτως στην κλασική μπεζ. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα look που θα σας συντροφεύσει από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς επιστροφή στο σπίτι για αλλαγή του outfit, είναι προτιμότερο να φορέσετε μία καμπαρντίνα σε σκούρα απόχρωση όπως το μαύρο ή το navy blue. Η μπεζ καμπαρντίνα είναι ιδανική για πρωινές ή εν γένει casual chic περιστάσεις, ενώ εκείνη σε σκούρο χρώμα είναι κατάλληλη για day to night εμφανίσεις.

#3 Καμπαρντίνα σε λάθος μήκος

Για να είναι ένα σύνολο αρμονικό, χρειάζεται να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή στο μήκος των ρούχων. Σύμφωνα λοιπόν με τους στιλίστες, το σωστό μήκος για μία καμπαρντίνα είναι να φτάνει περίπου στο ύψος της γάμπας, ώστε να κολακεύει τη σιλουέτα. Στην περίπτωση που ανήκεις στις petites, προτίμησε μία καμπαρντίνα που φτάνει έως τα γόνατα.

#4 Δεν δένεις τη ζώνη

Παραδοσιακά, κάθε καμπαρντίνα έχει μία ζώνη. Οι styling experts προτείνουν πως θα πρέπει πάντοτε να τη δένουμε, αφού με αυτόν τον τρόπο τονίζουμε τη μέση και τη σιλουέτα σας. Στην αντίθετη περίπτωση, δημιουργούμε έναν έξτρα όγκο, που σαφώς δεν είναι επιθυμητός. Εάν βέβαια, δεν θες να τη δέσεις με τον κλασικό τρόπο, μπορείε απλώς να τη δέσεις πίσω στην πλάτη. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου κομψό.

Ποιες είναι οι 3 αγαπημένες καμπαρντίνες της φετινής σεζόν;

Το fashion department του #thegalsgr επίλεξε τρεις καμπαρντίνες που ξεχώρισε αυτές τις εβδομάδες στα online καταστήματα.

#1 Το μπλε hero piece πανωφόρι της Βάσιας Κωσταρά

καμπαρντίνα

Μπορείς να τη βρεις στο www.vassiakostara.com

# Η all time classic nude καμπαρντίνα

καμπαρντίνα

Μπορείς να τη βρεις στο www.mytheresa.com

#3 H καμπαρντίνα σε στυλ jacket με ζώνη

καμπαρντίνα

Balmain

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...