Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το επόμενο μανικιούρ μας

μανικιούρ

Η Κατερίνα Καινούργιου μας έδειξε το νέο της μανικιούρ και εμείς κλείσαμε ήδη ραντεβού για το δικό μας. 

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να μας δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο της μανικιούρ και ομολογούμε πως μας έβγαλε από το δίλημμα «πώς να βάψω τα νύχια μου» σε λίγες ημέρες. Η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε ένα γαλλικό μανικιούρ, το οποίο συγκαταλέγεται στις πιο chic επιλογές που μπορεί να κάνει μια γυναίκα.

Η Κατερίνα Καινούργιο, όσον αφορά το σχήμα, έκανε τα νύχια της οβάλ και προτίμησε να τα κρατήσει μακριά σε μήκος. Το μήκος αυτό βοηθάει να φαίνονται και τα χέρια πιο μακριά. Η βάση του μανικιούρ ήταν πιο nude και όχι τόσο διάφανη.

μανικιούρ

Η νέα τάση στο γαλλικό μανικιούρ

Το 2022 ήταν το δίχως άλλο η χρονιά των glazed donut, δηλαδή των λαμπερών νυχιών με περλέ ή chrome φινίρισμα, που έκανε διάσημα η Hailey Bieber. Τώρα η αγαπημένη της manicurist και το master mind πίσω από το μεγαλύτερο nail trend της προηγούμενης χρονιάς, έρχεται να κάνει μια νέα πρόταση για το 2023, φιλοδοξώντας να συνεχίσει το σερί των viral μανικιούρ.

Ο λόγος για τα Vanilla French Nails, όπως το ονόμασε η ίδια, δηλαδή μια ακόμα ενδιαφέρουσα του κλασικού γαλλικού μανικιούρ. Όπως θα δεις στο post της Zola Ganzorigt, που ακολουθεί, η διαφορά τους με το κλασικό στιλ είναι ότι η άκρη των νυχιών έχει βαφτεί με ένα milky off-white βερνίκι αντί με ένα έντονο λευκό, κάτι που κάνει το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει εξαιρετικά σοφιστικέ κι “ακριβό”.

Ειδικά συνδυασμένο με μακριά οβάλ ή αμυγδαλωτά νύχια, το εν λόγω μανικιούρ είναι πολύ κολακευτικό, αφού αναδεικνύει τα άκρα, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά. Την τάση έχουν υιοθετήσει ήδη πολλές celebrities από το clientele της Ganzorigt, συμπεριλαμβανομένης της Kylie Jenner και της Adele.

Όπως υπογράμμισαν πολλοί ακόλουθοί της στα σχόλια, τα Vanilla French Nails θυμίζουν αρκετά το American Manicure, που αποτελούσε μία από τις αγαπημένες επιλογές των celebrities, όπως η Jennifer Lopez και η Lily Aldridge, πριν δύο χρόνια. Όπως και να ονομάσεις το εν λόγω μανικιούρ πάντως, η κομψότητά του είναι αδιαμφισβήτητη.

μανικιούρ

DIY θεραπεία για να μην σπάνε τα νύχια και να κάνεις άφοβα μανικιούρ

Παρακάτω θα βρεις μία συνταγή για εβδομαδιαία μάσκα χεριών που θα δυναμώσει τα νύχια σου. Αν ο χρόνος το επιτρέπει, δοκίμασέ την δύο φορές την εβδομάδα και έτσι τα νύχια σου δεν θα σπάνε κατά τη διάρκεια του μανικιούρ.

Τι θα χρειαστείς: φρέσκο χυμό λεμονιού, ζάχαρη, μηλόξυδο και ζεστό νερό.

Πώς θα φτιάξεις τη μάσκα: Ανακάτεψε όλα τα υλικά που διάβασες παραπάνω σε ένα μπολ και στη συνέχεια βάλε μέσα τα χέρια σου και άφησε τα εκεί για περίπου 15 λεπτά. Τρίψε με το μείγμα απαλά τα νύχια σου για να κάνεις και απολέπιση. Τέλος, ξέπλυνε τα καλά και βάλε ενυδατική κρέμα χεριών.

Το λεμόνι περιέχει βιταμίνη C, η οποία είναι η νούμερο ένα λύση για την ποιότητα των νυχιών, ενώ το μηλόξυδο και το ζεστό νερό εξαλείφουν λευκές κηλίδες στα νύχια. Επίσης, το μηλόξυδο έχει οξικό οξύ και μπορεί να καταπολεμήσει τις μολύνσεις που ενδεχομένως.

Υ.γ Αν κάνεις συνεχώς ημιμόνιμο μανικιούρ φρόντισε να κάνεις τακτικά αυτή τη μάσκα την περίοδο που δεν τα βάφεις.

Το Απλό Κόλπο Για Να Διατηρείται Περισσότερο Το Γαλλικό Μανικιούρ Σου 

Είτε φτιάχνεις μόνη τα νύχια σου στο σπίτι είτε επισκέπτεσαι κάποιο κέντρο ομορφιάς, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από ένα περιποιημένο manicure. 

Ορισμένες φορές, όμως, μοιάζει σαν η βαφή στα νύχια να ξεφλουδίζει σχεδόν αμέσως. Ακόμα και όταν κάνουμε ημιμόνιμη βαφή. 

Είσαι εσύ απρόσεκτη ή, απλώς, το manicure σου δεν ήταν γραφτό να κρατήσει; 

Όπως φαίνεται, υπάρχει ένα εύκολο και απλό κόλπο για να καταφέρεις να διατηρήσεις για περισσότερο τη βαφή στα νύχια σου. Συνέχισε την ανάγνωση, για να ανακαλύψεις τι προτείνουν οι ειδικοί επί του θέματος. 

O καλύτερος τρόπος για να κάνεις το manicure να κρατήσει για περισσότερο είναι τόσο απλός που δεν θα το πιστεύεις. Δεν χρειάζεσαι ακριβά προϊόντα ή υλικά. Δεν χρειάζεσαι καν τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σιγουρευτείς πως τα νύχια σου είναι εντελώς στεγνά πριν την εφαρμογή του μανό. 

Η Julie Kandalec, αισθητικός που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Selena Gomez και η Jessica Chustain, προτείνει να δοκιμάσουμε ένα στεγνό manicure. «Τα νύχια μας είναι όπως τα σφουγγάρια», λέει. «Απορροφούν υγρασία, με αποτέλεσμα να γίνονται πορώδη και να μην επιτρέπουν στο manicure να διαρκέσει αρκετά». 

Γι’ αυτό και προτείνει να δοκιμάσουμε μια περιποίηση που δεν θα περιέχει μούλιασμα των νυχιών σε νερό πριν τη βαφή ή αν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε να σιγουρευόμαστε πως η επιφάνεια των νυχιών είναι εντελώς στεγνή πριν εφαρμόσουμε τη βαφή. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...