Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Τι φόρεσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου στον Ημιτελικό του The Voice of Greece

Βάλια Χατζηθεοδώρου
Instagram

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου υιοθέτησε ένα mermaid look για την εμφάνισή της αυτή!

Το The Voice of Greece φτάνει στο τέλος του. Χθες παρακολουθήσαμε τον μεγάλο Ημιτελικό και απόψε θα μάθουμε ποιος ή ποια είναι η καλύτερη φωνή της χώρας. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μας υποδέχθηκε για ακόμη μία φορά από το social media room και μας εντυπωσίασε με την εμφάνισή της αυτή. Θα τη θεωρήσουμε ένα step into summer.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου φόρεσε ένα mini φόρεμα στο χρώμα της μέντας με shiny δίχτυ και δεκάδες πετράδια με την υπογραφή της Irene Angelopoulos. Το cut out κάτω από το στήθος και τα γάντια έδιναν μια σέξι διάθεσή στην εμφάνισή της αυτή. Το όλο λουκ ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες nude shine pump γόβες από το brand Bozikis.

Την επιμέλεια των mermaid μαλλιών της είχε για ακόμη μια φορά ο υπερ – ταλαντούχος Νάσος Ασημακόπουλος. Μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου αποφάσισαν, όσον αφορά τα μαλλιά της, ένα έντονο κυματιστό το οποίο ταίριαζε απόλυτο με το φόρεμα.

Το make up της επιμελήθηκε η Ολυμπία Κόλλια. Το styling ο Γιάννης Τράκας.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Instagram

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Instagram

Τι φόρεσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου στο Live Cross Battle του The Voice of Greece;

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε για ακόμη μία βραδιά στη θέση της μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το κορίτσι αυτό, για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποδεικνύει πως γεννήθηκε για το social media room του The Voice of Greece. Έχει ταλέντο, έχει τσαχπινιά, μα πάνω από όλα έχει μια φυσική ομορφιά που δύσκολα μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει.

Η ξανθιά καλλονή υποδέχθηκε την Φαίη Σκορδά στα live του Voice με μία υπέροχη δημιουργία με την υπογραφή Σπύρου Στεφανουδάκη. Ο Γιάννης Τράκας επέλεξε για εκείνη ένα μίνι φόρεμα με cut out και κρύσταλλα. Ίσως η καλύτερή της εμφάνιση μέχρι στιγμής. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έχει άλλωστε ένα υπέροχο κορμί και το συγκεκριμένο φόρεμα αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της.

Τα μαγικά χέρια του Νάσου Ασημακόπουλου δημιούργησαν, για ακόμη μια βραδιά, έναν χαλαρό κυματισμό στα μαλλιά της Βάλιας. Καθώς το φόρεμα ήταν αρκετά loud, ο hairstylist / haircolorist προτίμησε να δώσει μία πιο χαλαρή αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή εικόνα όσον αφορά το hair look της.

Το make up της (μα τι τέλειο μάτι ήταν αυτό) επιμελήθηκε η Ολυμπία Κόλλια.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

The Voice Of Greece: Βρήκαμε Τι Φόρεσε Η Βάλια Χατζηθεοδώρου Στα Battles

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου επέλεξε ένα total silver look με την υπογραφή της Έφης Παπαιωάννου. Η σχεδιάστρια μόδας δημιούργησε ένα crop top ζιβάγκο σε μία ιδιαίτερη ύφανση το οποίο και συνδύασε με μία ασορτί μίνι φούστα με διακριτικά βολάν στο πλάι.

H παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το όλο look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα ankle boots.

Tα μαλλιά της επιμελήθηκε, για ακόμη μία φορά, ο πετυχημένος hairstylist/ colorist Νάσος Ασημακόπουλος. Ο Νάσος της έδωσε έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από όσα μας είχε συνηθίσει και, νομίζουμε πως, το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Ανέδειξαν το μήκος των μαλλιών της Βάλιας και με το συγκεκριμένο πιάσιμο τόνισαν το μακιγιάζ της.

Η Ολυμπία Κόλλια, που φρόντισε το make up, προτίμησε τα Nude χείλη και τόνισε τα μάτια.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Instagram

The Voice Of Greece: Βρήκαμε Τι Φόρεσε Η Βάλια Χατζηθεοδώρου Στα Knockouts

Η auditions του The Voice of Greece ολοκληρώθηκαν αλλά το «ταξίδι» για την εύρεση της καλύτερης φωνής της χώρας συνεχίζεται. Το Σάββατο (7/01/2022) θα δούμε το πρώτο επεισόδιο των Knockouts και από το family room δεν θα γινόταν να απουσιάζει η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Το κορίτσι που γνωρίσαμε πέρυσι σε αυτή τη θέση και δέχθηκε διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι το πρόσωπο που δέχεται τους φίλους και συγγενείς των τραγουδιστών που περνούν στην επόμενη φάση και το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη της. Μία γυναίκα με θετική αύρα και αρκετά στυλάτη όπως είδαμε στο τρέιλερ του The Voice of Greece.

Για την πρώτη της εμφάνιση αυτή τη σεζόν στο The Voice of Greece, η Βάλια Χατζηθεοδώρου με τη βοήθεια του στυλίστα της επέλεξε ένα outfit από τον σχεδιαστή Σπύρο Στεφανουδάκη. Ένα διάφανο μαύρο μπλουζάκι από δαντέλα και μία μίνι σατέν κίτρινη φούστα ήταν τα δύο key items της εμφάνισής της αυτής.

Η Βάλια ολοκλήρωσε το look της με Sante μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Tα μαλλιά της επιμελήθηκε ο πετυχημένος hairstylist/haircolorist Νάσος Ασημακόπουλος και το make up της η Ολυμπία Κόλλια.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...