Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η καλύτερη ώρα για να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό

οργασμό
Unsplash

Ποια ώρα της ημέρας είναι η ιδανικότερη για να βιώσει μια γυναίκα τον καλύτερο οργασμό της ζωής της;

Έχεις διαβάσεις για στάσεις που βοηθούν στον καλύτερο οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Γνωρίζεις κάποιες τροφές που βοηθούν στον οργασμό. Μερικές φορές έχεις αναγκαστεί να προσποιηθείς και οργασμό για να μην απογοητεύσεις τον παρτενέρ σου. Να που σήμερα θα μάθεις ποια είναι η ιδανικότερη ώρα για να βιώσεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου.

Η ορμονολόγος Alisa Vitti έρχεται όχι μόνο για να καταρρίψει το μύθο του πρωινού σεξ ως το πιο ευεργετικό για την κορύφωση και των δύο πλευρών αλλά και να δώσει και τον πολυπόθητο αριθμό που θα σου κάνει τα πράγματα ευκολότερα: Την ακριβή ώρα που μία γυναίκα έρχεται πιο εύκολα σε οργασμό.

Και ο αριθμός αυτής… 3 το μεσημέρι.

Ω ναι. Σύμφωνα με την ειδικό, ο γυναικείος οργασμός είναι μεσημεριανός τύπος. Όπως μάλιστα εξηγεί στην Daily Mail ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί μετά τις 3 το μεσημέρι τα επίπεδα της κορτιζόλης (της ορμόνης που είναι υπεύθυνη για την ενεργητικότητα και την ανταπόκριση του σώματος) είναι τα υψηλότερα της ημέρας.

Περίπου την ίδια ώρα, στο αντρικό στρατόπεδο, τα οιστρογόνα αυξάνονται, γεγονός που τα κάνει πιο αισθητά κατά τη διάρκεια του σεξ.

Το μόνο πρόβλημα στο όλο ιδανικό της περίπτωσης; Εφόσον η τεστοστερόνη παράγεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι άντρες έχουν μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ το πρωί. Ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι για όσους δουλεύουν το 3 το μεσημέρι σεξ είναι κομματάκι δύσκολο.

οργασμό

Unsplash

Τον οργασμό «Χιονοστιβάδα» τον γνωρίζεις;

Η λέξη χιονοστιβάδα ταξιδεύει το μυαλό σου σε βουνά κάτω από έντονες και χαμηλές θερμοκρασίες. Το ηφαίστειο από την άλλη σου φέρνει στο μυαλό μία πιο ζεστή κατάσταση. Η λάβα, η έκρηξη, το κόκκινο χρώμα. Πίστευες ποτέ ότι μπορεί να έχεις βιώσει τον οργασμό χιονοστιβάδα; Ή μήπως έχεις νιώσει τι εστί οργασμός «ηφαίστειο»;

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Καρόλου της Τσεχίας οι οργασμοί ανήκουν σε 3 κατηγορίες. Η έρευνα αυτή δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine και μας εξηγεί ότι υπάρχουν οι οργασμοί: χιονοστιβάδα, ηφαίστειο και κύμα.

Στο πλαίσιο του πειράματος, 54 γυναίκες έκαναν στο σπίτι χρήση εξ αποστάσεως ελεγχόμενων με Bluetooth δονητών, οι οποίοι ανισχνεύουν την ένταση των συσπάσεων του πυελικού εδάφους με δύο αισθητήρες στις πλευρές τους και αποστέλλουν τα δεδομένα σε έναν αξιόπιστο διακομιστή στο διαδίκτυο. Η οδηγία ήταν να φτάσουν μόνες τους σε οργασμό και στη συνέχεια να απενεργοποιήσουν τη συσκευή δύο λεπτά αφότου επήλθε η κορύφωση, διαδικασία που επανέλαβαν αρκετές ημέρες. Έπειτα, οι συμμετέχουσες κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν ξανά τους δονητές, χωρίς όμως να αυνανιστούν.

Η ανάλυση των δεδομένων έδειξε ότι οι μισές περίπου γυναίκες (26) είχαν οργασμούς «κύματα», 17 «χιονοστιβάδες» και 11 «ηφαίστεια».

Ποιά είναι η διαφορά τους;

  • Η «χιονοστιβάδα» περιγράφει τη μεγαλύτερη ένταση του πυελικού εδάφους με τις συσπάσεις να μειώνουν την ένταση προς τα κάτω κατά τη διάρκεια του οργασμού.
  • Το «ηφαίστειο» περιγράφει τη χαμηλότερη ένταση στους μύς του πυελικού εδάφους η οποία εξελίσσεται σε «έκρηξη» και έντονο αίσθημα απελευθέρωσης κατά τη διάρκεια του οργασμού.
  • Το «κύμα»μ οιάζει με κυματισμούς ή διαδοχικές συσπάσεις έντασης και απελευθέρωσης στον οργασμό.

«Διεξάγουμε μια μακροχρόνια μελέτη σε γυναίκες που χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες συσκευές για να κατανοήσουμε πώς βιώνει καθεμία ξεχωριστά αυτά τα διαφορετικά μοτίβα ως οργασμούς, ως επίπεδα ευχαρίστησης και ποια είναι η κύρια πηγή της διέγερσης που τα προκαλεί» σχολίασε ο Δρ Pfaus και πρόσθεσε ότι τα ευρήματα επιβεβαιώνουν τους πρωτοπόρους ερευνητές της ανθώπινης σεξουαλικής απόκρισης, William Masters και Virginia Johnson, οι οποίοι παρατηρούσαν στα μέσα της δεκαετίας του ’50 ότι οι γυναίκες είχαν έναν «κυρίαρχο» τύπο σεξουαλικής απόκρισης.

«Κατά κάποιον τρόπο, αυτό είναι λογικό. Πρόκειται για ενήλικες γυναίκες που έχουν βιώσει οργασμούς πολλές φορές στο παρελθόν και, όπως η οδήγηση ποδηλάτου ή το κολύμπι, υπάρχουν κινητικά μοτίβα που έχουν αποκρυσταλλωθεί μέσω της εμπειρίας και συνδέονται με αυτό» συμπλήρωσε, εξηγώντας πως οι ειδικές συσκευές βιοανάδρασης (Βιολογικής Επανατροφοδότησης ή biofeedback) εξάσκησης των μυών του πυελικού εδάφους μπορούν να υποδείξουν στις γυναίκες το κινητικό μοτίβο που συνοδεύει τον οργασμό τους.

Πηγή: ygeiamou.gr

Αυτή Είναι Η Καλύτερη Στάση Στο Σεξ για να έρθεις σε οργασμό

Η καλύτερη στάση στο σεξ είναι… υποκειμενικό. Η καθεμία μας έχει την αγαπημένη της στάση στο σεξ. Και ο κάθε παρτενέρ. Υπάρχουν όμως και κάποιες στάση στο σεξ εγγύηση. Ποια είναι αυτή;

Μάλιστα, ο οργασμός είναι κάτι που πολλές φορές έχει διχάσει τα ζευγάρια. Γυναίκες ομολογούν πως έρχονται σε οργασμό και άλλες πως προσποιούνται. Η δεύτερη κατηγορία μπορεί να συνεχίσει να διαβάζει το άρθρο αυτό καθώς την αφορά. Η πρώτη κατηγορία ίσως λατρεύει ήδη αυτή τη στάση.

Μάλιστα, μελέτη 800 φοιτητών κολλεγίου, διαπίστωσε ότι μόλις το 39% των γυναικών έχουν οργασμούς στη διάρκεια του σεξ. Το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες αγγίζει το 91%.

Για τις γυναίκες εκείνες που απολαμβάνουν το σεξ με τη διείσδυση, ερευνητές από την ιδιωτική, γυναικολογική κλινική της Νέας Υόρκης, New H Medical, κατέληξαν έπειτα από έρευνα στο συμπέρασμα πως υπάρχει μία στάση στο σεξ που εγγυάται τον γυναικείο οργασμό.

οργασμό

Unsplash

Ποια είναι τελικά η καλύτερη στάση στο σεξ;

Το ιεραποστολικό.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της κλινικής New H Medical, η αυξημένη ροή του αίματος στο σημείο σε αυτή τη στάση συμβάλλει στον οργασμό. Για την ακρίβεια, για να καταφέρει να κορυφώσει μία γυναίκα πρέπει η κλειτορίδα να αιματωθεί πολύ καλά και στο ιεραποστολικό αυτό συμβαίνει στο εκατό τοις εκατό.

Οι ερευνητές έφτασαν στο συμπέρασμά τους, αφού μελέτησαν, μέσω υπερύχων, τις αντιδράσεις ενός ζευγαριού σε διάφορες στάσεις, όπως η cowgirl, η στάση του λωτού, το ιεραποστολικό και η τετραποδική στάση (doggy style).

Διαπίστωσαν ότι ο καλύτερος τρόπος για να ρέει αίμα στην κλειτορίδα ήταν η ιεραποστολική στάση, με τους γοφούς της γυναίκας να στηρίζονται σε ένα μαξιλάρι.

Η Δρ. Kimberley Lovie, η οποία ηγήθηκε της έρευνας, είπε: «Τα υποτιθέμενα οφέλη από τις διάφορες στάσεις συνουσίας, περιγράφονται σε πολλά περιοδικά, βιβλία και δημόσια φόρουμ. Ωστόσο, υπάρχει μικρή επιστημονική έρευνα που να αξιολογεί τη συσχέτιση μεταξύ των διαφορετικών στάσεων στο σεξ και της ικανότητάς τους να παράγουν γυναικείο οργασμό».

Στόχος του ερευνητών ήταν να συγκρίνουν «τη ροή του αίματος στην κλειτορίδα πριν και μετά τη συνουσία σε καθεμία από τις στάσεις».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η καλύτερη στάση για τη γυναικεία απόλαυση είναι η ιεραποστολική. Αυτή, δηλαδή, που η γυναίκα και ο άντρας κοιτάζονται κατά πρόσωπο. Από την άλλη, χειρότερη ήταν το doggy style.

Orgasm 101: Τι ακριβώς πρέπει να γνωρίζεις για τον οργασμό 101;

Η Νευροεπιστήμονας Nicole Prause μας εξηγεί ότι “ Ο οργασμός είναι ένα αντανακλαστικό. Μία σειρά γεγονότων, που το ένα διαδέχεται το άλλο και δεν ξέρουμε πώς πυροδοτούνται”.  Όσο πλησιάζουμε στην κορύφωση, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στον κόλπο, την κλειτορίδα και τα χείλη. Τα συγκεκριμένα σημεία διαστέλλονται και αυξάνεται η φυσική κολπική λίπανση.

Η επιστημονική διαδικασία του οργασμού

Όπως είπαμε και προηγουμένως, το αιδοίο διαστέλλεται, η αναπνοή και οι παλμοί γίνονται πιο γρήγοροι και οι μύες αποκτούν ένταση. Οι επιστήμονες όμως ενδιαφέρονται για αυτό το ενδιάμεσο στάδιο. Λίγο πριν τον οργασμό και μετά τον ενθουσιασμό. Κάπου εκεί αυξάνεται η δραστηριότητα στα εγκεφαλικά κύματα άλφα και μία ταυτόχρονη μείωση του συμπαθητικού νευρικού συστήματος.

Είναι αυτή η υπέροχη αίσθηση ολοκλήρωσης της σεξουαλικής πράξης. Οι μύες του πυελικού εδάφους συσπώνται ρυθμικά και σταδιακά μειώνονται, μέχρι που σταματούν εντελώς. Άρα, όλη τη δουλειά κάνουν οι μύες του αιδοίου.

Η εμπειρία του οργασμού για τις γυναίκες

Καταρχάς, οι μύες είναι πάντα αδύναμοι μετά τον τοκετό και χρειάζεται λίγος χρόνος για να επανέλθουν. Σύμφωνα όμως με έρευνα, και αυτά που υποστηρίζουν οι γυναίκες, υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα. Ενώ οι γυναίκες αναφέρουν ότι έχουν βιώσει οργασμό, οι σωματικές ενδείξεις δεν αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Παρερμηνεύουν αυτό που τους συμβαίνει και δεν μπορούν να αναγνωρίσουν το αληθινό αίσθημα του οργασμού.

Γεγονός που μας οδηγεί στο ότι υπάρχουν ακόμα γυναίκες που δεν ξέρουν πώς είναι να ολοκληρώνεις. 1 στις 3 γυναίκες δεν μπορεί να το πετύχει μέσω σεξ, και είναι φυσιολογικό. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να γνωρίζεις το σώμα σου, να ανακαλύπτεις πώς θα φτάσεις σε οργασμό (συνήθως μόνη σου) και μετά να το επικοινωνήσεις στον σύντροφό σου. Ο οργασμός δεν είναι κάτι που συμβαίνει μαγικά και ξαφνικά. Είναι αποτέλεσμα γνώσης, απουσίας ντροπής και αγάπης για το σώμα μας.

Τα Μυστικά Για Τον Καλύτερο Οργασμό Της Ζωής Σου

Τα μυστικά για τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου. Έχουν γραφτεί άρθρα και άρθρα για το πιο επίμαχο σημείο στην ζωή των ανθρώπων, το οποίο φυσικά είναι το σεξ. Όλους μας ενδιαφέρει το σεξ είτε λίγο είτε πολύ και πάντα θα ψάχνουμε τρόπους να γίνει καλύτερο. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ο οργασμός και πόσο μάλλον ο γυναικείος που τόσο έχει συζητηθεί. Σου έχουμε την λύση για να έχεις τον οργασμό που πάντα ονειρευόσουν.

Όταν μιλάμε για ανθρώπινη σεξουαλικότητα, η φύση και η επιστήμη είναι πιο επιεικείς με τους άνδρες, τα πράγματα αλλάζουν -και εδώ- για τις γυναίκες. Ανεξάρτητα από την εμπειρία σου στο σόλο παιχνίδι ή με ερωτικούς συντρόφους, είναι πιθανό να έχεις δυσκολευτεί κατά καιρούς για να έχεις οργασμό. Και αν σου έχει συμβεί, να ξέρεις πως είναι απολύτως φυσιολογικό — και πιο συνηθισμένο από ό,τι φαντάζεσαι.

Η ενσωμάτωση των παρακάτω tips στη ρουτίνα της σεξουαλικής σου ζωής, μπορεί να μεγιστοποιήσει την ικανοποίηση, την ευχαρίστηση και τις πιθανότητες να φτάσεις σε οργασμό.

Δονητές και οργασμός

Είτε είσαι solo, είτε με έναν/μια σύντροφο, οι ειδικοί επιμένουν στη χρήση δονητή. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν δονητές έχουν ευκολότερους και συχνότερους οργασμούς.

Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, φανταχτερό ή πολυλειτουργικό για να ανανεώσει τη σεξουαλική σου ζωή.

Είτε στοχεύουν μόνο στην κλειτορίδα, είτε στοχεύουν ταυτόχρονα την κλειτορίδα και τον κολπικό σωλήνα, οι δονητές είναι φίλοι σου.

Εάν έχεις δοκιμάσει δονητές και τους βρίσκεις πολύ θορυβώδεις, υπάρχουν ερωτικά βοηθήματα, η λειτουργία των οποίων δεν βασίζονται στη δόνηση. Απλά να έχε στο νου σου, ότι είναι ειδικά κατασκευασμένα για διέγερση της κλειτορίδας και τείνουν να έχουν υψηλότερη τιμή.

Orgasm 101: Τι ακριβώς είναι ο 101 οργασμός;

Ο οργασμός δεν κάνει πάντα θόρυβο

Πολλές είναι οι γυναίκες, οι οποίες τείνουν να αλλάζουν τους σεξουαλικούς τους ήχους, ώστε να μοιάζουν περισσότερο σε ό,τι μπορεί να θεωρείται στερεοτυπικά sexy. Ωστόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει την οργασμική ένταση, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Καθώς προσπαθούμε τα ελέγξουμε τα βογγητά και τους αναστεναγμούς, ο ρυθμός της αναπνοής μας γίνεται αφύσικος. Αυτό το κράτημα της αναπνοής επηρεάζει τη ροή του αίματος και την οξυγόνωση των μυών, γεγονός που μπορεί να εμποδίσει την οργασμική απόκριση. Στόχος εδώ είναι η δική σου απόλαυση, οπότε οτιδήποτε ψεύτικο και υπερβολικό, μπορεί να κοροϊδέψει τον/τη σύντροφό σου, όχι όμως και το σώμα σου.

Απόλαυσε τον εαυτό σου

Οι ειδικοί συνιστούν να αγγίζεις το σώμα σου για 20 λεπτά, βγάζοντας εντελώς από το πλάνο, τον στόχο για οργασμό. Αν και μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, στην πραγματικότητα είναι πιο πιθανό να κορυφώσεις, χωρίς καμία πίεση.

Καθώς έρχεσαι σε επαφή με ξεχωριστές αντιδράσεις και μοτίβα αναπνοής του σώματός σου, θα διαπιστώσεις ότι η ικανότητά σου να παραμένεις απόλυτα παρούσα κατά τη διάρκεια του σεξ αυξάνεται.

Σταματάς να σκέφτεσαι την απόδοση και επικεντρώνεσαι περισσότερο στην ίδια την απόλαυση.

Μια διαφορετική προσέγγιση για το σεξ

Πολλά ετεροφυλόφιλα ειδικά ζευγάρια, εμμένουν στην ιδέα ότι το σεξ πρέπει να ξεκινά με προκαταρκτικά παιχνίδια, να ακολουθείται από σεξουαλική επαφή και ανδρική εκσπερμάτιση. The end.

Αντί για αυτόν τον γραμμικό, προσανατολισμένο στο στόχο – και με επίκεντρο την αρσενική ευχαρίστηση – τρόπο σεξουαλικής επαφής, δοκίμασε ένα μοντέλο, το οποίο δεν ακολουθεί μια συγκεκριμένη σειρά. Οι επιλογές σου είναι πραγματικά ατελείωτες. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και μην διστάζεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...