Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Έλενα Παπαρίζου: Η Number One εμφάνισή της στο Live του The Voice of Greece

Έλενα Παπαρίζου
Instagram

Ποια σχεδιάστρια υπογράφει το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Έλενα Παπαρίζου στο πρώτο live cross battle του The Voice of Greece;

Η Έλενα Παπαρίζου θεωρείται μία από τις ομορφότερες και γενναιόδωρες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μία σταρ που το fan club της την αποκαλεί «mama» καθώς είναι πάντα τόσο δοτική και χαμογελαστή. Χθες το βράδυ, λοιπόν, έλαμψε δια της παρουσίας της στο πρώτο live Cross Battle του The Voice of Greece.

Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να παρέδωσε την σκυτάλη στην Φαίη Σκορδά καθώς οι υποχρεώσεις του τον «καλούσαν» στον Άγιο Δομίνικο, οι τέσσερις coaches όμως (Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός) και η Βάλια Χατζηθεοδώρου παρέμειναν στις θέσεις τους. Οι τρεις γυναίκες του μουσικού talent show επέλεξαν μίνι φορέματα για τη χθεσινή βραδιά.

Τι φόρεσε η Έλενα Παπαρίζου;

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα μίνι φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ με κρόσσια από κρύσταλλα. Τα μαλλιά της, για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, ήταν πιο μακριά από ποτέ σε ανοιχτή καστανή απόχρωση.

Το μίνι φόρεμα από την Christina Zafireiou Couture ήταν συνδυασμένο με πέδιλα Envie shoes , με το μακιγιάζ της Έλενας να επιμελείται η Έλσα Πρωτοψάλτη, το styling ο Άρης Γεωργιάδης και τα μαλλιά ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Έλενα Παπαρίζου Έλενα Παπαρίζου

 

Το νέο hair look που υιοθέτησε η Έλενα Παπαρίζου

Αν μας ζητούσες να σου δώσουμε το top 5 των πιο σέξι Ελληνίδων celebrities, η Έλενα Παπαρίζου θα βρισκόταν στη λίστα αυτή. Η τραγουδίστρια αποτελεί ένα από το μεγαλύτερα sex symbols της εγχώριας showbiz. Μια γυναίκα που κρατούσε και κρατάει χαμηλό προφίλ. Μία Έλενα Παπαρίζου που κάνει πολύ επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις και προτιμά να μιλά κυρίως για τη μουσική της πορεία παρά για τον… γάμο της. Και εκεί, κατά ένα μέρος, οφείλεται και η σταθερή της επιτυχία.

Η Έλενα Παπαρίζου έγινε 41 ετών και το γιόρτασε με φίλους και συνεργάτες. Η τραγουδίστρια, με αφορμή το πάρτι γενεθλίων της, μας έδειξε και το νέο της hair look. Άλλαξε τα μαλλιά της και τους έδωσε μία νέα… οπτική.

H εορτάζουσα, έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση με total black look. Το μαύρο mini φόρεμα που επέλεξε κολάκευε τις αναλογίες της και έδενε αρμονικά με το καλσόν και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της.

Η 41χρονη Έλενα Παπαρίζου άλλαξε πρόσφατα τα μαλλιά της αποκτώντας νέο κούρεμα αλλά και χρώμα που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ. Έκοψε τα μαλλιά της στο ύψος του ώμου και υιοθέτησε μια υπέροχη καστανόξανθη απόχρωση.

Προηγουμένως η τραγουδίστρια είχε μακριά μαλλιά σε ξανθιά μελί απόχρωση με πιο σκουρόχρωμη ρίζα. Έτσι, μάλιστα, την είδαμε και στα πρόσφατα επεισόδια του «The Voice of Greece» τα οποία γυρίστηκαν τον Δεκέμβριο. Με το νέο της λουκ θα την απολαύσουμε στο πρώτο Live στις 18 Φεβρουαρίου.

 

Η φωτογραφία με την οποία υποδέχθηκε η Έλενα Παπαρίζου το 2023

Για ακόμη μία χρονιά απολαμβάνουμε την Έλενα Παπαρίζου στο μουσικό σόου  The Voice of Greece. Η coach βρίσκεται στη θέση της έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Φυσικά, έχει κάνει και το comeback της στη μουσική σκηνή αφού τραγουδάει μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.  Τι είναι, όμως, αυτό που έκανε τις πρώτες ώρες του 2023 ξαφνιάζοντας τους πάντες;

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, η Έλενα Παπαρίζου ευχήθηκε «καλή χρονιά» στους followers της αναρτώντας ένα γλυκό και σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο. Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και κριτής του «The Voice» δημοσίευσε μία selfie στην οποία ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Η ίδια δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και έτσι οι followers της λάτρεψαν ιδιαίτερα πολύ αυτή την εικόνα. Στη λεζάντα του post, η τραγουδίστρια έγραψε :

«Πέρασε άλλη μια χρόνια με πολλές αναμετρήσεις. Περνάει από μπροστά μου η κάθε στιγμή.

Όλοι μας περάσαμε μεγάλες και όμορφες στιγμές και από την άλλη δύσκολες και δυσάρεστες. Ποιος είπε πως η ζωή είναι εύκολη; Όμως, πρέπει να την διεκδικούμε και να την πολεμάμε!

Πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα έρθουν, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά. Η ζωή είναι όμορφη και πρέπει να δίνουμε ουσία και αγάπη στην κάθε στιγμή!

Εύχομαι το 2023 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη και φως στις ψυχές μας.

Με αγάπη, Έλενα! ♥️»

Έλενα Παπαρίζου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...