Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Βρήκαμε το νέο αγαπημένο μας lipstick. Και είναι και αδιάβροχο

lipstick

Αυτό το lipstick δεν θα το αποχωριστείς ποτέ ξανά! Μόνο για τον ύπνο σου…

Η M∙A∙C φέρνει την απόλυτη αλλαγή στα δεδομένα του lip game με το λανσάρισμα του πολυτελέστερου και ανθεκτικότερου liquid lipstick όλων των εποχών. Εξασφαλείστε ανάλαφρη υφή και χρώμα που διαρκεί έως και 24 ώρες με την kissproof, transfer-proof και αδιάβροχη σύνθεση του ΝΕΟΥ M∙A∙C Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour.

Ανακαλύψτε τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας καινοτομίας της M∙A∙C Cosmetics: KISSPROOF. TRANSFER-PROOF. WATERPROOF.

Επιτέλους, τα χείλη σας είναι έτοιμα να αντέξουν σε κάθε συνθήκη της καθημερινότητας- χωρίς επιπλέον touch up.

  • 24-HOUR ANAΛΑΦΡΗ ΥΦΗ

Αυτή η εξαιρετικά προσεγμένη matte σύνθεση είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την άνεση, το χρώμα, τη διάρκεια και την εφαρμογή.

  • ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Tα διπλής κάλυψης ultra-refined pigments τυλίγουν τα χείλη σε ένα ανάλαφρο και ενυδατικό πέπλο, προσφέροντας πλήρη κάλυψη και πλούσιο matte αποτέλεσμα.

  • GOOD-FOR-LIPS ΣΥΝΘΕΣΗ

Η σύνθεση περιέχει ένα θρεπτικό μείγμα με έλαιο από passion fruit, έλαιο καρύδας και βούτυρο καριτέ, προσφέροντας μία απαλή και εξαιρετικά φυσική αίσθηση.

lipstick lipstick

  • ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ, HIGH-TECH ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Διατίθεται σε μια φουτουριστική, μεταλλική συσκευασία με αεροστεγές καπάκι που πραστατεύει τη σύνθεση και διατηρεί τη φρεσκάδα του προϊόντος.

Plus, η εφαρμογή αυτού του lipstick είναι τόσο… απλή!

Εφαρμόστε το στα χείλη με το εύκαμπτο απλικατέρ ακριβείας για να δημιουργήσετε ομοιόμορφο σχήμα και χρώμα και τελειοποιήστε την εφαρμογή με το άκρο του.

ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ…

Πατήστε την αντλία του Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil 2-3 φορές στην παλάμη του χεριού σας και, με κλειστά μάτια, κάντε απαλό μασάζ στα χείλη. Αναμίξτε με ζεστό νερό, ξεπλύνετε καλά και στεγνώστε.

Δεν είναι μυστικό ότι οι M∙A∙C Pros σε όλο τον κόσμο αποκαλούν ήδη το M∙A∙C Locked Kiss Ink «το μέλλον των lipstick», αναφέρει ο Anton Zimin (@zimin_anton), M∙A∙C Senior Artistry Manager, APAC.

«Αποτελεί την απόλυτη σύνθεση για τα χείλη που όλοι αναζητούσαμε», επιβεβαιώνει η Fatima Thomas (@fatimasees), M∙A∙C Senior Artist, Βόρεια Αμερική. «Το M∙A∙C Locked Kiss Ink προσφέρει υψηλή απόδοση και απαλή εφαρμογή, ενώ παράλληλα παρέχει πολυτέλεια και μεγάλη διάρκεια σε μία μεγάλη γκάμα αποχρώσεων που καλύπτουν κάθε ηλικία, τόνο επιδερμίδας και τύπο ομορφιάς. Είναι το απόλυτο lip colour που σίγου», προσθέτει η ίδια.

Το M∙A∙C Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour έρχεται σε μια πολυτελή σειρά αποχρώσεων που περιλαμβάνει κομψές γήινες αποχρώσεις, αλλά και διαχρονικά κόκκινα. Oι PDA-proof ροζ αποχρώσεις αποτελούν τους πιο γλυκούς τόνους της συλλογής, ενώ τα μοναδικά βιολετί και πορτοκαλί προσδίδουν ακαταμάχητη ένταση. Τέλος, δεν πρέπει να χάσετε το limited edition wave που έρχεται με en-vogue ζωηρά χρώματα στις πιο must-have αποχρώσεις, όπως το Daredevil (καφέ κερασί), Yes (κίτρινο μέλι), Sardonic (μεσαίου τόνου μοβ) και Stoic (γκρι σχιστόλιθο). Αποκτήστε τα πριν εξαφανιστούν!

Όσον αφορά την απόδοσή του lipstick;

Είναι ιδανικό καθώς δεν τρέχει, δεν ξεθωριάζει και προσφέρει αναλλοίωτο χρώμα- από το πρωί έως το βράδυ (ή από το βράδυ έως το πρωί). «Αυτή η απίστευτη, μακράς διάρκειας σύνθεση είναι τόσο καινοτόμα που διατηρεί την εφαρμογή, ό,τι κι αν κάνετε – ειδικά από τη στιγμή που το απλικατέρ αγκαλιάζει άψογα τις καμπύλες των χειλιών σας για τέλειο σχήμα σε δευτερόλεπτα», λέει ο Zimin. «Μπορείτε να φιλήσετε, να πιείτε και να χορέψετε… γιατί πραγματικά προσφέρει μία kissproof, αδιάβροχη και transfer-proof κάλυψη!»

Δεν το πιστεύετε; Check the stats για αυτό το lipstick:

99% ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ

98% ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

96% ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ

92% ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

*Δοκιμές στους καταναλωτές σε 143 συμμετέχοντες μετά από μία εβδομάδα χρήσης του προϊόντος

Η υπόσχεσή μας είναι ότι η σχέση σας (με τα lipsticks) δεν θα είναι ποτέ ίδια… #MACLockedKissInk

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...