Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Η Βάσια Κωσταρά δείχνει το απόλυτο look για βόλτα στα χιόνια

Βάσια Κωσταρά
Instagram

Θες να πας μια βόλτα στη χιονισμένη πόλη; Δες τι σου προτείνει να φορέσεις η Βάσια Κωσταρά

Η Βάσια Κωσταρά μπορεί να ταξίδεψε πρόσφατα στην Ελβετία αλλά μέσα σε ελάχιστες ημέρες έρχεται ξανά αντιμέτωπη με το χιόνι και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Επειδή, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να φορέσει τη φόρμα του σκι και να κατηφορίσει προς το γραφείο της, μας έδειξε το look of the day. Με άλλα λόγια μας έδειξε πώς μπορούμε να κρατηθούμε ταυτόχρονα ζεστές αλλά και στιλάτες μέσα στο χιόνι.

Αν, λοιπόν, πρέπει ή θες να βγεις μια βόλτα τώρα στην χιονισμένη πόλη δες τι μπορείς να φορέσεις.

Τι επέλεξε η Βάσια Κωσταρά να φορέσει;

Η σχεδιάστρια μόδας επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι, εμάς μας αρέσει ιδιαίτερα το Kelly black pant από τη νέα της συλλογή, με ένα μαύρο ισοθερμικό μπλουζάκι και φλατ μαύρα μποτάκια για το χιόνι. Αν δεν έχεις μπορείς να προμηθευτείς αυτή την περίοδο που έχει προσφορές.

Όσον αφορά το πανωφόρι, η Βάσια Κωσταρά επέλεξε ένα teddy coat σε απαλή μωβ απόχρωση και ένα κασκόλ σε λευκή, γκρι και μαύρη απόχρωση. Κάπως έτσι θα έχει μια άνεση στο περπάτημα και δεν θα «χάσει» ούτε ίντσα από το στυλ της.

Μάλιστα, η ίδια μέσω του ig story που έκανε, προέτρεψε τις διαδικτυακές της φίλες να φορέσουν και ένα καλσόν αν θεωρούν ότι κρυώνουν ιδιαίτερα.

Το look που πρότεινε σήμερα η Βάσια Κωσταρά

Βάσια Κωσταρά

Στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ελβετία, μας είχε δείξει και άλλα διάφορα looks που μπορούμε να υιοθετήσουμε μέρες σαν και τη σημερινή. Είδαμε τη Βάσια Κωσταρά με total black outfit, αφού αντί για χρωματιστό πανωφόρι, προτίμησε ένα μαύρο puffer jacket

To Tyler jacket έχει ένα ιδιαίτερο στυλ και μια ακόμη πιο εξαιρετική υφή που το κάνει να διαφέρει αρκετά από τα απλά μαύρα puffer jackets που έβλεπες ως τώρα.

Βάσια Κωσταρά

Η Elsa Hosk ποζάρει στην Vogue με Vassia Kostara Limited Collections

Η Βάσια Κωσταρά έχει χαράξει πλέον τη δική της – πετυχημένη – πορεία και εκτός Ελλάδας. Η ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας έχοντας κρατήσει τη δική της ταυτότητα όλα αυτά τα χρόνια χαράζει την επαγγελματική εξέλιξη στο Hollywood και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα αυτά έγιναν ένα καθώς η Elsa Hosk πόζαρε για την Vogue της Τουρκίας έχοντας επιλέξει ένα ανδρόγυνο look δια χειρός Βάσιας Κωσταρά.

Το διάσημο μοντέλο μαζί με το ανάλογο team επέλεξαν ένα αμάνικο γιλέκο σε απαλή μπεζ απόχρωση με ένα loose παντελόνι στην ίδια απόχρωση.

Πιο συγκεκριμένα αν θες να αντιγράψεις το look του μοντέλου, τα δύο αυτά pieces θα τα βρεις στο e-shop του VASSIA KOSTARA LIMITED COLLECTIONS . Το brooke vest, το οποίο είναι sold out online, μπορείς να το φορέσεις με οποιοδήποτε παντελόνι σου ή ακόμη και με μία maxi φούστα σου. Το brooke pant αντίστοιχα συνδυάζεται τέλεια με τα αγαπημένα σου πουλόβερ και sneakers. Τα δύο αυτά Pieces έχουν μία ιδιαίτερη υφή την οποία θα λατρέψεις.

Vassia Kostara Limited Collections

Vassia Kostara Limited Collections AW 22/23: Μία Συλλογή Που Αποδεικνύει Πως Στη Μόδα «Μπορείς Να Αλλάξεις Τα Πάντα»

Οι αλλαγές είναι κάτι που συνήθως διστάζουμε τόσο να τις τολμήσουμε όσο και να τις σκεφτούμε. Η Βάσια Κωσταρά είχε δημιουργήσει από day one μία σχεδιαστική πορεία που αποτέλεσε τη βάση για δεκάδες συλλογές. Prints με κυρίαρχο στοιχείο τα λαχούρια. Θεωρήθηκε το signature στοιχείο των print της και το σημείο μηδέν για την πορεία της.

Εμείς το θεωρούμε κάτι σαν τη στυλιστική σφραγίδα του brand της. Η σφραγίδα δεν αλλάζει, εξελίσσεται. Δανείζεται στοιχεία του παρελθόντος, βιώματα του παρόντος και οδηγείται σε fashion pavements του μέλλοντος. Επανασυνδέει τις ρίζες της και τα καινοτόμα μοτίβα για να φέρει επανάσταση στους κανόνες της μόδας και των πωλήσεων.

Η Βάσια Κωσταρά, η σχεδιάστρια του brand τόλμησε την αλλαγή. Θα την χαρακτηρίζαμε ως 360 μοιρών μετάλλαξη. Είναι εκείνη που τόλμησε στο απόγειο της πορείας και της ταυτότητας του brand να λανσάρει κάτι νέο. Να φύγει από το κατεστημένο. Και αυτό μαρτυρά την πραγματική δημιουργική τάση που την διακατέχει. Το να μην φοβάσαι να ακολουθήσεις νέα μονοπάτια την ώρα που το κοινό σε έχει συνδέσει με κάτι συγκεκριμένο, ίσως και να είναι το μυστικό μίας πραγματικά ελεύθερης ψυχής.

Βάσια Κωσταρά

Instagram

νέα συλλογή της Βάσιας Κωσταρά

Instagram / Vassia Kostara

Στο brand Vassia Kostara Limited Collections παρατηρούμε νέο logo και abstract flowers. Είναι η πρώτη φορά που στο launch του brand δεν βλέπουμε τα statement στοιχεία του print. Η Βάσια άλλαξε και μαζί της αλλάζουμε και εμείς. Ξέφυγε από τη ζώνη σχεδιαστικής ασφαλείας της. Ίσως το «VIVERE», το μόττο της προηγούμενης συλλογής της είναι η μοναδική αλυσίδα σύνδεσης με τη φετινή. Για να ζήσεις, πρέπει να πειραματιστείς. Αν δεν πειραματιστείς, δεν θα ζήσεις.

Η ίδια θέλοντας να επικοινωνήσει την μεταστροφή της αυτή είχε γράψει πριν μερικές ημέρες στο Instagram το παρακάτω μήνυμα.

«Φέτος κάτι αλλάζει … θέλησα να νιώσω αλλά και να δείξω διαφορετική…να ζωγραφίσω prints αλλιώτικα από αυτά που έχετε και έχω συνηθίσει, να παίξω με δυνατές και καθαρές μονοχρωμίες,να εξερευνήσω το στυλ μιας άλλης δεκαετίας , να φρεσκάρω το λογότυπό μας …και στο τέλος τέλος να βγω από τη ζώνη ασφαλείας μου!

Και ξέρετε κάτι; Εγώ νιώθω πολύ «έτοιμη» εσείς;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...